SPORT-Opšta tema

pogledao sad video pantica hahahaha prvi komentar ispod video je ovaj :haha: :haha: :haha:

----Onaj momenat kada prozivas igrača cije ime nosiš na ledjima. ----

hahaha lik u dresu stefa karija

Stef Kari je promenio kosarku, nekima se svidja nekima ne, meni licno ne, vise volim Dzordanovu eru jace kosarke, vise ulaza, kucanja, suteva iz reketa. Sada je mnogo bitnije brzo sutnuti sa sto vece udaljenosti u sto ranijoj fazi napada, to ce trajati dok ima gledalaca i love

On nema roster :haha: :haha:
Zemljo,otvori se.Ja bih upao u zemlju od sramote.

upravo ovaj pocetak gde se video transparent za Pavkovica i ta neka pesma ili sta li je,ostatak arene je vec krenuo u sukob sa kopom jer ova druga strana nije znala za koga je to,pa su i zvizdali

general Pavkovic inace veliki grobar,clan grupe sekcije navijaca----grobari70
ovi odali pocast a on spominje u tekstu srbovanje-nigde veze

u tekstu je napisao NEKO je razvio transparent studenti in a zna se vrlo dobro ko je razvio itd itd
novinar ovog teksta Rujevic,takodje veliki grobar,zivi u nemackoj,cesto gostuje po nekim emisijama u vezi politike i sporta(zbog partizana),radi i za dojce vele

javlja se od nedavno i kod tegija u emisije

Robija je probao izmenama kao što je Pariz radio ali to mu nije išlo.Vašington i Sterling su ostali bez snage.Pokuševskog i Osetkovskog malo koristio.Posle kao uvodi mlade.Glavni krivac za poraz.Ovaj Fernando će vas spasiti.Onda Tajrika treba da stavi u drugi plan i evo raspad sistema.
STA JE OVO :sta: ⁉️ Zoki da me ne shvatis pogresno ti se razumes u kosarku ko vulkanizer u nuklearnu fiziku ko Marica u krivog djokicu a ovo sa ponavljanjem Rumenoglu i Turkoglu me podseca na Budvu 80 godina proslog veka bio jedan pokvareni dzuboks i koju god pesmu da narucis krece pesma DADY COOL OD BONEY M a SI KREJZI LAJK FUL A DADY KUL DADY DADY KUL SI KREJZI LAK FUL :haha::sjasi:

Ne znam koliko se razumem ali pišem istinu ali to vama grobarima ne paše.Eno kolega Emigrant usled nemoći i vređa.I dalje tvrdim da Turkoglu nosi glavnu krivicu za sve uspehe Partizana.Ako se ne varam 2 trofeja u ovom mandatu.Za koliko sezona.Niste realni.Da li je to uspeh ili debakl najtrofejnijeg trenera.Odgovori mi ali prvo izuzmi božanstvo trenera.

Volim da ga slusam, jer volim tu nemoc, i navijacku muku.
Zeljko Pantic je ozlojedjen zbog celokupne situacije koja se dogadja u sportskom drustvu Partizan dugi niz godina i to ogorcenje nije samo kod njega prisutno vec kod svakog iskrenog priljatelja i simpatizera kluba .
E sad sta bi ovo trebalo da znaci VOLIM TU NEMOC I NAVIJACKU MUKU ❓ ne znam ali mislim da slicnu Partizanovu sudbinu dele i priljatelji OFK Beograda ,Rada , Vojvodine, Radnickog iz Nisa a naravno i crveno beli iz Ljutice Bogdana jer samo mentalno posrnuo covek moze da kaze da je zadovoljan rezultatima Zvezde i nacinom na koji se vodi klub .Tako da smo svi sada kolektivno u septickoj jami vec dugo dugo traje to poniranje tako da nisam bas najbolje razumeo sta znaci opaska volim tu nemoc i navijacku muku a osim ovih klubova i reprezentacije su isto uletele u nezasticenu septicku jamu pod patronatom vrhovnog sizofrenicara .A sada svi kolektivno mozemo samo da cvilimo i urlamo sve je otislo mnogo daleko i mnogo duboko a vadenje iz klonjare ce biti mnogo dugo i bolno u to nemoj da sumnjas 🚾

Nazad
Vrh