SPORT-Opšta tema

A šta ćemo sa ćevapima.Komentar.Nije li to za pohvalu,možda.

Cigani i Delije je u redu. Prisivati nam neka uvredljiva imena sexsisticke prirode nije na mestu. Da je on ostao posle svega u klubu u redu, ali posto se klub kao i navijacka grupa ogradila to vise nema veze sa klubom.

A šta bi trebalo?Postavljeni od žvalavog i dozvoljeno im da rade šta hoće dok nisu dirnuli Danila.Posle toga žvalavi ih strpao u zatvor iz kog ne bi trebalo da izađu nikad.Ako je po pravdi.A ako zatrebaju žvalavom eto njih napolju bez obzira na sve.
I ko je rekao da je to za pohvalu.Sve je to dozvolio i radi jedan čovek.A zna se čiji je on verni navijač.I ovo sa Buljadinom je možda njegovo maslo.Da se osveti Duletu zbog podrške studentima.

Gejlije opušteno,opet se vi hvatate Željka a reč niste rekli za Girosa koji bi takođe dobio ove utakmice.Kako mislite da me ubedite da je Saša zaslužan za ove utakmice koje ste sada dobili.
Ako može neko pojašnjenje.
Nije selektivao ekipu i nije bio trener do pre dve utakmice.Kolika je njegova zasluga?
Sam Obradović na Rajkovo pitanje kako sad ova ekipa im aenergiju a u prva dva kola je nije imala, covek odgovara Sveropulos je napravio dobru selekciju

Sent from my BRP-NX1M using Tapatalk

A šta bi trebalo?Postavljeni od žvalavog i dozvoljeno im da rade šta hoće dok nisu dirnuli Danila.Posle toga žvalavi ih strpao u zatvor iz kog ne bi trebalo da izađu nikad.Ako je po pravdi.A ako zatrebaju žvalavom eto njih napolju bez obzira na sve.
I ko je rekao da je to za pohvalu.Sve je to dozvolio i radi jedan čovek.A zna se čiji je on verni navijač.I ovo sa Buljadinom je možda njegovo maslo.Da se osveti Duletu zbog podrške studentima.
Kako god taj covek je prihvacen kao vodja juzne tribine i clan skupstine FK Partizan. Klub i tribina nikad se nisu javno ogradili od postupaka doticnog.

Не смемо заборавити ни Томовића јер да он није добио Фенер у гостима Саша Обрадовић би имао много тежи посао.
Такође сва три тима против којих смо играли су велики "скалпови" за ове играче Звезде.
Као што рече Ђуровић сви играчи Реала би играли у Звезди али ни један играч Звезде не би у Реалу.

И играчи су имали мотив да се покажу у добром светлу и да одиграју и више од свог потенцијала.

Фенер првак евролиге, Жалгирис непобедив и први у сезони а Реал вечити шампион.

Е, сад ће бити интересантно... против "малог" клуба треба наћи инспирацију и мотив за победу.

Добро је што су сви скромни у изјавама а посебно тренер Саша Обрадовић.
И добро је што ће и публика да помогне јер лепо је навијати када тим побеђује.

Треба честитати и екипи Партизана за победу у гостима.

Не смемо заборавити ни Томовића јер да он није добио Фенер у гостима Саша Обрадовић би имао много тежи посао.
Такође сва три тима против којих смо играли су велики "скалпови" за ове играче Звезде.
Као што рече Ђуровић сви играчи Реала би играли у Звезди али ни један играч Звезде не би у Реалу.

И играчи су имали мотив да се покажу у добром светлу и да одиграју и више од свог потенцијала.

Фенер првак евролиге, Жалгирис непобедив и први у сезони а Реал вечити шампион.

Е, сад ће бити интересантно... против "малог" клуба треба наћи инспирацију и мотив за победу.

Добро је што су сви скромни у изјавама а посебно тренер Саша Обрадовић.
И добро је што ће и публика да помогне јер лепо је навијати када тим побеђује.

Треба честитати и екипи Партизана за победу у гостима.
Djurovic je to rekao pre utakmice. Ne znam da li je promenio misljenje. Salu na stranu juce je pobedilo srce i timska igra, s tim sto je Real igrao sa punim rosterom, a Zvezda sa 9 igraca u rotaciji

Samo mi objasnite kako su igrači bili onako nezainteresovani u prve dve utakmice a sada ginu po terenu?
Jel to zato što su hteli da oteraju Girosa?

Samo mi objasnite kako su igrači bili onako nezainteresovani u prve dve utakmice a sada ginu po terenu?
Jel to zato što su hteli da oteraju Girosa?

totalno nov tim

Kalina sa problemom oko cerke
jedino kodi ostao iz one ekipe+davidovac koji nije gotovo ni video u te prve 2-3 utakmice

pa svaki mec neka nova povreda igraca

sfera nije koristio odjeleja uopste
juce uz kodija,najbolji igrac

Možemo vas zvati kako god hoćemo.Koliko ja znam od svog rođenja smo vas zvali Cigani a vi nas Grobari.To što ste vi sami sebe nazvali delije to je druga priča.Mi vas nikad tako nismo zvali.E sad da li će biti varijacija na taj naziv ti će vreme pokazati.Desilo se to što se desilo sa vašim bivšim igračem a potom pomoćnikom trenera u vašem klubu tako da se mnogo i vas dotiče kao kluba.
Uzeli ime grobaske grupe da se zovu kolektivno.

nedostaje vama kao sto sam i pre rekao play,centar i trener novi

videcemo sad koga cete dovesti

bitno je samo da obradovicu(ukoliko on sastavlja tim) ti igraci koji dodju i igraju a ne da sede na klupi i igra sa 7 igraca sezonu
Pa on ne sme da proširi rotaciju jer nije siguran.To je tip trenera koji ide samo na sigurno.To će mu se obiti o glavu.

nedostaje vama kao sto sam i pre rekao play,centar i trener novi

videcemo sad koga cete dovesti

bitno je samo da obradovicu(ukoliko on sastavlja tim) ti igraci koji dodju i igraju a ne da sede na klupi i igra sa 7 igraca sezonu
Opet vi o treneru. Kado je dobio Reala 2x u Madridu u playofu tada niste tu pesmu pevali.

Nazad
Vrh