SPORT-Opšta tema

kakav dule,on sam sebe jedva spasio da zivi

ovaj mogao da umre na utakmici izgleda,otkacio se neki tromb izgleda i zalutao u pluca

navodno takve vesti,nisu jos potvrdjene
Daj LULE 28 ti jedini znas i imas informaciju koliko je potrosila KKC Zvezda ovaj prelazni rok jesu zeznuli Dubaija ja mislim da jesu /mislim racionalne potrosnje /::namigivanje::

Ipak odigrao .

Blurovao sam bar i quar kod , jbga , listić je taze još ga nisam naplatio ?
Niko iz moje mesne zajednice ali niko nije nista pricao za mec Srbija Albanija niti je ko osecao da ce to biti keciga ali ne zbog kvaliteta Albanije to je jedna od najslabijih ekipa u Evropi nemaju blage veze vec svi su slutili da ce doci do ovoga jer se predpostavljalo da ce se zavrsiti kao u Letoniji . jEDNOSTAVNO ZVALAVI PSIHOPATA JE TAKAV NISTAK DA SVE CEGA SE LATI UNISTI SATRE I SVE SE OSUSI ::lose:: a najaci utisak katastrofe je konferencija za stampu i SNS AKADEMIJA ILI SNS SKOLA kada selektor govori novinaru NE LUPAJ ,ILI NE POSTAVLJAJ GLUPA PITANJA ILI STA JE SA TOBOM JESI LI NORMALAN .To je skola gangule ,jutke ,dzibutke , , i raznih Djuka bizona ,Krleta fekalije i cmara iz informera Mnogo ponizavanja ove napacene drzave najvise ponizavanja u istoriji a to ce se i nastaviti dolaskom novog CACI selektora Milojevica ::lose::::pomoc:;

Sigerno ne podrzavam cacije, ali ajde navedi jedanajstoricu koji po tebi ne bi bili caci.
Svi golobradi Zvezdini igraci bez ikakvog iskustva na medjunarodnoj sceni koji su nicim izazvani stupili na svetsku pozornicu su CACI JUNIORI a CACI SENIORI su Zvezdini treneri koji su nicim izazvani doleteli na najvecu svetsku smotru fudbala .Oni su tu dovedeni ne da propagiraju kvalitet ,talenat ,fudbalsko umece i najbolje moguce sto u tom trenutku imamo nego da ubacuju neiskusne ,mlade igrace iz fk Crvena Zvezda u reprezentaciju po nikakvom arsinu da bi se pojavljivanjem na medjunarodnoj sceni njima nekako podigla cena i privukli svetski skauti a krimi pojedinci napunili dzepove .Njih ne zanima uspeh nacionalne selekcije i havarije njih zanima samo licni interes .
I ovaj oprobani recept se upraznjava godinama nista se ne menja igraju neiskusni zeleni i poluamateri a reprezentacija dozivljava ponizavanja i katastrofe .Nazalost i u Partizanu ima dosta CACIJA samo je razlika sto ti CACIJI iz Partizana nemaju taj kredibilitet da guraju ni blizu ovoliki broj igraca kao Zvezda u nacionalnu selekciju
I SADA ONO NAJVAZNIJE JEDAN CACI SELEKTOR JE MORAO DA ZGLAJZNE PO PARTIJSKOM ZADATKU A DRUGI CACI SELEKTOR GA NASLEDJUJE KONCEPCIJA OSTAJE ISTA I OCEKIVANJA OSTAJU ISTA BLATO ,SEPTICKA JAMA IZLIVANJE KLONJARE I BAULJANJE .To je moje vidjenje a ti otvori dusu dali ocekujes da Miloje izvadi kestenje iz vatre .Isto sinoc rece jedan moj grobar SAMO DA NE DOVEDU NOVOG SELEKTORA IZ ZVEZDE 🚾 valjda naslutio covek ::lose::

Daj LULE 28 ti jedini znas i imas informaciju koliko je potrosila KKC Zvezda ovaj prelazni rok jesu zeznuli Dubaija ja mislim da jesu /mislim racionalne potrosnje /::namigivanje::
Graham i Moneke su oko 3 miliona zajedno

Nwora neka je milion ovi ostali su truba sa platama

sve u svemu puno ih ima pa se skupilo

sad cete i vi jos bar dvojicu dovesti samo zeljku se navodno nista ne svidja pa ceka nekog iz nba da dovede

Svi golobradi Zvezdini igraci bez ikakvog iskustva na medjunarodnoj sceni koji su nicim izazvani stupili na svetsku pozornicu su CACI JUNIORI a CACI SENIORI su Zvezdini treneri koji su nicim izazvani doleteli na najvecu svetsku smotru fudbala .Oni su tu dovedeni ne da propagiraju kvalitet ,talenat ,fudbalsko umece i najbolje moguce sto u tom trenutku imamo nego da ubacuju neiskusne ,mlade igrace iz fk Crvena Zvezda u reprezentaciju po nikakvom arsinu da bi se pojavljivanjem na medjunarodnoj sceni njima nekako podigla cena i privukli svetski skauti a krimi pojedinci napunili dzepove .Njih ne zanima uspeh nacionalne selekcije i havarije njih zanima samo licni interes .
I ovaj oprobani recept se upraznjava godinama nista se ne menja igraju neiskusni zeleni i poluamateri a reprezentacija dozivljava ponizavanja i katastrofe .Nazalost i u Partizanu ima dosta CACIJA samo je razlika sto ti CACIJI iz Partizana nemaju taj kredibilitet da guraju ni blizu ovoliki broj igraca kao Zvezda u nacionalnu selekciju
I SADA ONO NAJVAZNIJE JEDAN CACI SELEKTOR JE MORAO DA ZGLAJZNE PO PARTIJSKOM ZADATKU A DRUGI CACI SELEKTOR GA NASLEDJUJE KONCEPCIJA OSTAJE ISTA I OCEKIVANJA OSTAJU ISTA BLATO ,SEPTICKA JAMA IZLIVANJE KLONJARE I BAULJANJE .To je moje vidjenje a ti otvori dusu dali ocekujes da Miloje izvadi kestenje iz vatre .Isto sinoc rece jedan moj grobar SAMO DA NE DOVEDU NOVOG SELEKTORA IZ ZVEZDE 🚾 valjda naslutio covek ::lose::
A cacije iz kk partizan ne pominjes? Tamo nema takvih? To nije klonjara i blato.

A cacije iz kk partizan ne pominjes? Tamo nema takvih? To nije klonjara i blato.
Nemoj da budes sujetan nema razloga za tim nego pre nego sto ti odgovorim za kosarku ili za vaterpolo ili za bokserski klub odgovori mi da li sam ja nesto izmislio u ovom postu da li sam nesto izfantazirao ili sam rekao golu istinu .Znaci kada napisem u originalu sustinu kako sve funkcionise u nasoj reprezentaciji godinama da moze da razume i neko ko ne prati dovoljno sportska desavanja zasto na svaki post i ti i Zoki i Coci odgovarate A VI A KAKO KOD VAS :sta: ⁉️ umesto toga za promenu klimni glavom i reci tako je mornar i nikako drugacije tako to funkcionise i nemoj nista da shvatas licno .Clan WUXSD koji je iz suprotnog tabora nema taj manir A VI A KAKO VI nego se covek trudi da bude izuzetno realan i samokritican (y)
Sto se tice SD Partizana nama je drustvo blizu bankrota stadion pod hipotekom mnogo navijaca izmasakrirano i pobijeno stadion pretvoren u distributivni centar belog za Balkan mnogi ljudi iz uprave su bili reketirani jos uvek smo toliko iscrpljeni da nemamo nacina kako da amputiramo sa nasih ledja dejstvovanje pomahnitalog zvalavog dusevnog bolesnika .I sada lepiti etikete fudbalskom klubu ili vaterpolo klubu ili odbojkaskom ili bokserskom je veoma neumesno jer stanje u kome se nalaze ovi klubovi vec duze vremena je zivo blato .U kosarci je povratkom Zeljka klub uspeo da se znacajno podigne i da napravi fenomenalan imidz i umesto da se radujete da bude zdrava konkurencija stalno ovde citam A STO ZELJKO NE DA OSTAVKU A STO GA NE OTERATE A ON JE OVO A ON JE ONO VREME GA PREGAZILO .(n)
A sta rade u reprezentaciji poslednja dva meca Erakovic ,Katai ,Stefan Mitrovic, Milosavljevic , Kostov , Ilic i Stankovic to mi objasni ali lepo mi objasni da bude razumljivo a posle tog objasnjenja mi reci koji su to CACIJI u Partizanu osim uprave koju je budzati postavio da nam pomogne u teskoj situaciji .ODGOVORI MI DALI JE OVO NORMALNO I DALI OVI GORE NABROJANI IGRACI OVAKVI KAKVI SU TRENUTNO ZASLUZUJU DA IGRAJU U A SELEKCIJI I DALI SE SA NJIMA MOZE OCEKIVATI NESTO KONKRETNO .Jel to toliko boli da mora da se napise na ovu katastrofu i dva trenerska amatera Piksija i Miloja uz ovu gomilu Zvezdinih igraca A STA VI A KAKO VI A JEL VI IMATE CACIJE AJDE NABROJ KOJI SU TO IGRACI CACIJI U PARTIZANU CACIJI JUNIORI BAS BIH VOLEO DA SAZNAM I TU INFORMACIJU ............CEKAM ODGOVOR :sta:

ajmo ovako prosta logika zivota

zasto navijaci partizana koji veruju caciju ostoji i caciju zeljku da se klub samofinansira od strane navijaca gde navodno placaju na 100hilj evra sezonske ulaznice(cak nam kolega mornar izneo informaciju da se od jednog meca zaradi milion evra,ima tu negde neki post)

zbog cega i zasto je razlog da ne zele da napune JNA stadion(koji je veci od BG Arene,samim tim vise para bi se uzelo) kada igra FK Partizan i tako pomognu istom tom njihovom partizanu da dovede bar 4-5 stranaca koji bi doneli razliku da se ako nista drugo igra ta evropa gde se uzimaju pare i od cega se i finansira fk crvena zvezda,samim tim i prodaja igraca od koje se takodje finansira?

sto se tice ko je pozivan u reprezentaciju i ptice na grani znaju da mnogi igraci nisu zeleli da igraju dok je Piksi trener na osnovu odnosa koji je isti imao prema njima

zbog toga su pozivani igraci koje i imamo na raspolaganju

Drzava daje vecitima.Kod vas se sliva iz raznih izvora.

Partizan ima vise prihoda od samofinasiranja, karte, marketing...

Drzava daje vecitima.Kod vas se sliva iz raznih izvora.

Partizan ima vise prihoda od samofinasiranja, karte, marketing...
sto se tice kk kluba tu drzava ucestvuje

sto se tice fk kluba,drzava uzima od istog tog kluba a ne da daje(terzic i ekipa sa severa,od evrope do prodaje igraca ogroman novac ulazi u klub)

sto se tice kk kluba,vama ostoja govori da navijaci finansiraju 60% kluba ostalo su vam neki navodni marketing(sta god to znacilo),nesto malo drzava i privatna lica koja finansiraju klub,to u ko veruje smatram ga ispod prosecno inteligetnim licem al dobro

fk klub zivi od drzave i sad ce opet da se da 2,5 miliona evra

evo ratuje mijat sa ostojom,neznam koliko si upucen u to

posto ostoja zeli i fk pod svoje(ratovao i sa bivsom upravom vazura i ekipa) da bi lakse mogao da pere pare,zna se naravno cije posto mu to u kk klubu polazi za rukom a tu je nasao zeljka da izigrava budalu za velike pare koje ovaj trpa u dzep,tako bi u fk klubu nasao nekog partizanovca bi zaseo na klupu uz nekoliko pojacanja i krenula bi masinerija za pranje para

@Zoran0230

A šta nam je rekao?Napričao svašta nešto bezveze.I otkud ideja da je Željko Ćaci?Ostoja koji je postavljen od žvalavog je dobio svoje i čuje se šta mu navijači skandiraju.
Ajde vi recite jeste li ikad skandirali protiv vaše uprave i žvalavog?Gde su te silne pare koje su se slile u vaš FK i za koliko je Terzić smanjio dug Zvezde za sve ove godine?Hoćete li nam Cigani izneti taj podatak?Manite se tih priča.
Samo privatizacija svih klubova ali se zna ko to ne želi i ne da.
Čovek koji je srušio Savamalu kako mu se prohtelo i koji sve radi u ovoj državi odjednom ne može da donese zakon o privatizaciji svih klubova.
Izgleda vi mislite da se mi kopčamo na leđima i da ne vidimo da žvalavi od kako je na vlasti upropaštava Partizaan.

Poslednja izmena:
pa cije pare prima zeljko? a da samofinansirajuce :haha:

pa koliko navijaca dolazi na zvezdine meceve,nadam se da ne mislis jos i to da partizan ima vise navijaca od zvezde na balkanu

mnogi neidu na meceve zbog zvlalonje

vama cak i Americki ambasador kad je zvalonja dosao i kad su dogovorene sankcije nisu,dosao u arenu i on platio kartu pa pomogao partizan

nemozes da nebudes caci ako primas pare od cacija,prosto i jednostavno
radis u firmi koju vodi cacilend i jedan si od glavnih u istoj i prims milione a nisi caci? zanimljivo razmisljanje

Nazad
Vrh