pusti ovu nasu raspalu kriminalnu ligu nego reci mi sta ti ocekujes od ovog susreta Srbija -Albanija ne da mi nije dobro od tog meca dolazi u najgorem mogucem trenutku atmosfera je drasticno poljuljana selektor koji ne obecava ustvari on ima naprednu pricu i odgovor da svaki poraz prikazuje kao pobedu svaku katastrofu prikazuje kao nesto najnormalnije i nevidi nikakve probleme cak kaze i novinaru kada ga pita za neuspeh da ne lupa , SNS akademija stvarno obrazuje svoj kadar i svi su isti kao blizanci ali niko da se postidi ili da se zacrveni cudo kakav je to soj ljudi
Види, ја као навијач бих волео да победимо. Ко не би волео.
Али сулуде се ствари дешавају.
Да публика не би скандирала против вође и селектора и играча сели се најважнији меч у Лесковац пред 6 иљада гледалаца.
Кружи прича да ће сви по с(нс)писку да иду да навијају.
Одједном и казна па је смањен број гледалаца. И можда празна трибина.
Селектор подмлађује екипу зове Звездино дете од 17 година пред оне албанске звери и даје небулозне коментаре, алузије и обећања.
Сећате се да је причао на утакмици у албанији како је атмосфера дивна а они гађали и хтели да растргну наше играче... јер он живи само у свету где му на конто леже милион и двеста, триста хиљада годишње... боле њега за резултат, игру, играче или будућност....
Резултат или победник је одавно познат. Само није познато ко је узео претеране паре... да ли ми да ли албанези... сигуран сам да су се наталили око тога.
Киксија боле она ствар... он да поднесе оставку неће... он ће паре да намири а победник ће бити онај како му кажу.
Опет пишем, као навијач би волео да победимо а резултат који год да буде неће да ме дирне... јер ме одавно боле за фудбал... овај овде....
-------------------------------------------------------------------------------
???????????????????????????????????????????????????????????????????????
JANIS SFEROPULOS NAPUSTA KLUBU CRVENE ZVEZDE!
U prijateljskom dogovoru, Grčki stručnjak će napustiti Beograd. Postoji šansa da Sferopulos vodi ekipu jos protiv Fenerbahčea, ali nakon tog meča odlazi iz Zvezde, bez obzira kako se utakmica završila.
Janis Sferopulos je u Crvenu zvezdu došao u oktobru 2023. godine i za nepune dve sezone osvojio je Aba ligu, 2 kupa i jednu titulu šampiona Srbije.