SPORT-Opšta tema

Deliće se karte samo cacima ?

Turnir.Sutra sa Monakom.Izgubili skoro 40 razlike.Nvora promašio malte ne,sve.Odželej jedini opravdao očekivanja i malo Rivero-ovo ostalo ništa.

pa nas ti turci ovakve jadne pola povredjenih i bez bogdana 40sekundi do kraja bilo nereseno
minut do kraja vodili

AMER Larkin nam sasuo 23 poena
poslednjih 5 poena turaka je sa linije slobodnih bacanja kada je bilo 89-90 za nas

mi nismo dali kos citav poslednji minut
i tu su sudije usrale al otom potom

Finci pucaju za 3 i ako im ulazi dobice svakog ako ne raspad ekipa
nemci ih tukli 30 poena jer ovima nije isao sut i znalo se da su raspad---isto ce sad biti i u polufinalu ako ih ne sluzila sreca da pogadjaju sa 10m trojke i ostalo

sa druge strane su grci i turci,tako da 99% finci nece videti medalju posle svega

Kumba nema ko da zaustavi u finskoj a opet turci sa larkinom,sengunom mnogo jaci tim
ocekivano Finci bez medalje-----sve kao sto sam i pisao
naravvno turci sa ovakvim amerom ocajnim skoro i da osvoje ali danas je bio tropa a bez njega turci 40% tima
i onda turci dobijaju fince za trece a nemci ocekivano prvi lagano kada nas nema
sve potpuno ocekivano osim sto nas nema

cestitke svima pa i nama

U jednom momentu posle utakmice zapazio sam detalj kako crni igrač dobija crnu loptu .
To je simbolika celog prvenstva .
Oko njih se vrtelo i oni su rešili sve .

Pa Davidovac je imao onaj gadan pad negde sam procitao/cuo da mu je maltene bila upitna od tog pada nije ni cudo sto sada ne moze da se sastavi.
Micic je bio veliki rizik, opet klasa od igraca i bila je ideja da polako ulazi u ritam jer turnir traji 3 nedelje
Opet, nasa igra je najbolje izgledala kada je Jovic bio plej
Aleksa mnogo los, Guduric isto, Milutinuv, Petrusev, zajednicno za njih 5cu(plus Vasa) svi su menjali/potpisivali ugovore pre EP, da li je to uticalo bem li ga ako jeste to je nihova sramota, dal je neko sranje bilo jer nije bilo energije kao na OI i SP, na utakmici, sve nam se svelo kao Denver, daj Jokicu loptu i to je to
Psovao sam Gudurica, krene u prodor, onda pas nazad do Jokica zasto bre tako
Juce slusam podkast i gost kaze NBA igraci su imali posmatrace, doktore svojim timova, da li je to kvarilo celu atmosferu ko zna

Zvezdasi napustio nas je Dejan Milovanovic. Umro je na utakmici veterana. Isto tako na fudbalskom terenu umro je i njegov otac Djordje Milovanovic. Sudbina. Dejan je ostavio trag sa svojih 300 utakmica u zvezdinom dresu, a nastupao je i za mladu reprezentaciju.⚫⚫⚫

Nazad
Vrh