SPORT-Opšta tema

Deliće se karte samo cacima ?

Turnir.Sutra sa Monakom.Izgubili skoro 40 razlike.Nvora promašio malte ne,sve.Odželej jedini opravdao očekivanja i malo Rivero-ovo ostalo ništa.

pa nas ti turci ovakve jadne pola povredjenih i bez bogdana 40sekundi do kraja bilo nereseno
minut do kraja vodili

AMER Larkin nam sasuo 23 poena
poslednjih 5 poena turaka je sa linije slobodnih bacanja kada je bilo 89-90 za nas

mi nismo dali kos citav poslednji minut
i tu su sudije usrale al otom potom

Finci pucaju za 3 i ako im ulazi dobice svakog ako ne raspad ekipa
nemci ih tukli 30 poena jer ovima nije isao sut i znalo se da su raspad---isto ce sad biti i u polufinalu ako ih ne sluzila sreca da pogadjaju sa 10m trojke i ostalo

sa druge strane su grci i turci,tako da 99% finci nece videti medalju posle svega

Kumba nema ko da zaustavi u finskoj a opet turci sa larkinom,sengunom mnogo jaci tim
ocekivano Finci bez medalje-----sve kao sto sam i pisao
naravvno turci sa ovakvim amerom ocajnim skoro i da osvoje ali danas je bio tropa a bez njega turci 40% tima
i onda turci dobijaju fince za trece a nemci ocekivano prvi lagano kada nas nema
sve potpuno ocekivano osim sto nas nema

cestitke svima pa i nama

U jednom momentu posle utakmice zapazio sam detalj kako crni igrač dobija crnu loptu .
To je simbolika celog prvenstva .
Oko njih se vrtelo i oni su rešili sve .

Pa Davidovac je imao onaj gadan pad negde sam procitao/cuo da mu je maltene bila upitna od tog pada nije ni cudo sto sada ne moze da se sastavi.
Micic je bio veliki rizik, opet klasa od igraca i bila je ideja da polako ulazi u ritam jer turnir traji 3 nedelje
Opet, nasa igra je najbolje izgledala kada je Jovic bio plej
Aleksa mnogo los, Guduric isto, Milutinuv, Petrusev, zajednicno za njih 5cu(plus Vasa) svi su menjali/potpisivali ugovore pre EP, da li je to uticalo bem li ga ako jeste to je nihova sramota, dal je neko sranje bilo jer nije bilo energije kao na OI i SP, na utakmici, sve nam se svelo kao Denver, daj Jokicu loptu i to je to
Psovao sam Gudurica, krene u prodor, onda pas nazad do Jokica zasto bre tako
Juce slusam podkast i gost kaze NBA igraci su imali posmatrace, doktore svojim timova, da li je to kvarilo celu atmosferu ko zna

Nazad
Vrh