Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jos da napomenem da su u grupi nekadasnji pvaci Evrope Seltik, Steaua, Porto i Zvezda.Lil i Porto od jacih. Mnogo zavisi kakav ce biti raspored.
Да, можда овако неће да буде него другачије... онда си у праву... ако будемо имали пар добрих утакмица на почетку... па нас понесе....Lil i Porto od jacih. Mnogo zavisi kakav ce biti raspored.
Teko da ce tesko moci nesto da se proda golman Mateus i Arnautovic su matori a i onaj Glazer jede dzabe i mlati praznu slamu Baharu se isplacuje tesko ne zaradjeni novac Radonja po Miloju moze da igrea u Realu ali ne moze u Zvezdi jer tatica psihopata nedozvoljava jer je podrzao studente KAKAV CRNJAK IGRAS NAJVAZNIJI MEC SEZONE GDE JE ULOG ABNORMALAN A DRZIS PORSEA U GARAZI A NA TEREN IZLAZI APN 4 I OPREZNA DEFANZIVNA VERZIJA PIPANJA PULSA A PORSE NABUDZEN I SPREMAN DA SE KATAPULTIRA![]()
To je sada totalno nebitno sta radi Makabi a sta radi Dinamo Zagreb mi moramo da se skocentrisemo na nase dvoriste i da vidimo gde smo sta smo i ko smo .Trenutno je sve u totalnom rasulu i stvari moramo da nazovemo pravim imenom na ovom video zapisu je prvi mec sa Marakane na kojoj se vide sve slabosti i svi nedostatci i namece se pitanje KO SNOSI KRIVICU DALI JE IKO KRIV I DALI CE NEKO OVO DA NAZOVE JASNO USPEHOM ILI NEUSPEHOM .Ja sam brutalno iskren i veliki realista i ja tvrdim da je ovo izvrgivanje ruglu jedne Evropske institucije u fudbalu jednog giganta sa kojim brisu patos amaterske ekipe juce osnovane za koje nikada niko nije cuo .Sada ce da ide u medijima pumpa da se da maksimum u ligi Evrope koja ne sluzi ni za sta drugo osim za namestanje rezultata za kladionicu i da pale ovaj narod da dodje u Beograd i da gleda indisponiranu Steauu i trulog Seltika a za ligu sampiona da gleda PAFOSA protiv velikana bizarno i tesko ali nazalost tako jeInteresanto da je Dinamo Zagreb dobio Makabi koji je svoju prvu utakmicu igrao u Backoj Topoli. Da li ce biti isto domacinstvo pitanje je.