SPORT-Opšta tema

Ја бих лично да играмо са најбољим екипама па како буде. Да се види ко је бољи.
Па ком' опанци а ком' обојци!

Ево, сад би баш била фора да се ангажује Мурињо. Да се договори са Бешикташем да му Звезда плати милионче за ангажовање а ови да му доплате до његовог уговора јер овај нема шансе да опрости било какве паре...
Добили би на промоцији фудбала у Европи а аутобуси би иовако били паркирани као што ће их паркирати Милојевић јер ће сада бити заплашен и натеран да скупља бодове да ће да се врати својим тренерским коренима. А ионако нема неку одбрану а тешко да ће да има и средину терена. Али видећемо... можда погрешим па му нађу још којег играча.

Писао сам да нећу да коментаришем Пешића али матори има право када тврди да ће првенство бити тешко са великим бројем фаворита.
Ето Грузија је победила Шпанију. Добре екипе Грчке, Италије, Немачке... Очекујем добре и Французе без обзира на отказе... Па Словенија па Турска.... биће тешко...

Neće Zvezda da dovede trenera koji nije marioneta, nije da nema kvalitetnih trenera ali poslednji ogled sa Barakom, nije se isplatio. A i taj Barak nije ništa posebno. Trener treba da odlučuje svojom glavom ko će igrati, bez mešanja političara, menadžera i uprave. Mislim da nije toliko problem u treneru jer on dobija vruće krompire, ne kupuje on igrače, ne dovodi ih. To radi Terzić i on je jedini odgovoran za sve. Ne možeš napraviti tim ako nemaš kvalitet. Ako se sećate, kada je došao Dragović, čovek koji je igrao bundes ligu, pa on je od prvog dana potvrdio klasu, svaki vrhunski igrač pokaže odmah klasu. Veljković ima mnogo iskustva ali on je potvrdio da nije kalibar Dragivića, ni blizu a ovamo oko njega gradimo odbranu. Mnogo je propusta.

murinji dobio otkaz jer se nije uslo u lg posle silnih miiona i kakvih igraca

eto usao im pafos,karabag ,kairat i ostala boranija

onaj bazel sto sam rekao ipak preslab

besiktas nije usao u konferenciju,anderleht,sahjtorj jedva na produzetke

puni klubova je izvisilo i mislim da ce se ovaj format brzo menjati,ne vodi nicemu osim pranja para za klubove tj uefu i fifu

Жреб за лигу европе:

Звезда против:

(K)-Lil
(G)-Portо
(K)-Seltik
(G)-Bragа
(K)-FCSB (Steaua)
(G)-Šturm
(K)-Seltа
(G)-Malme

Биће ово дугачка јесен... има да нам се смучи лига европе... биће ''крљања'' и на страни и код куће... Али ако нас крене и одржи се позитивна енергија можда ће и стадион да буде пун... Ако победимо прву утакмицу и не напуне нас у почетку онда може да буде итересантно и београчићима па дођу на стадион....

Poslednja izmena:
Interesanto da je Dinamo Zagreb dobio Makabi koji je svoju prvu utakmicu igrao u Backoj Topoli. Da li ce biti isto domacinstvo pitanje je.

Nazad
Vrh