SPORT-Opšta tema

ma lakse dobiti jaci tim nego ove levate ko pafos i li dinamo kijev

to sam pisao vec pre 20dana

I opet bolje što nisam gledao, ali sam naslutio šta će biti kad radio reporter u 9. minutu reče da je vreme za prvu izmenu Babika - Milson. Ok, bio je on treći najbrži igrač francuske lige prošle sezone, ali očigledno da samo to nije vredno 4miliona koliko je plaćen (ceo Pafos je valjda nepunih 21milion).

Kad juriš minus u meču vrednom 40miliona, a golman ti bude najbolji igrač - jasno je da je Miloje trener isključivo za našu ligu. Pored Šljivića, ni Lučić nije bio u protokolu, uz Milsona, Kostova i Kataia - to je naših 5 najboljih igrača u četiri runde domaćeg prvenstva kojih nije bilo večeras. Šerifu poslednja tekma a igra 90min... Čista logika kao što kapiten Krunić igra ceo meč protiv Leha da bi dobio taj žuti...

Nisam gledao nijedan meč, ali cenim da je Zvezda ispala od lošijeg tima sa dosta boljim trenerom, koji je btw kao pomoćnik Unai Emerija osvojio 7 trofeja sa PSGom i 3 Lige Evrope sa Seviljom. Sa druge strane, Miloje ima maksimalan učinak protiv nam "bratske" OFKe (11od11) i Radnika iz Surdulice (8od8), ne bi išao dalje...

ma igralo se samo kazem da se udje u ligu sampiona zbog para

pola lige samp je kao i prosle slabije od lige evrope po timovima i imenima

bitno je samo da dobijemo ok timove pa da igramo prolece

i da nam ovaj Serf mutant ode,valjda je zvalonjinj pa ce ga sad napokon vec prodat

Seltik ispao od Kairata kazakstanaca :unsure:

pafos i kairat u ligi samp uzeli milione,bice kante kao i zvezda za nabijanje golova i statistike al uzeli kes bas ih briga
Uprava jebe Seltik već godinama, što će raditi i Terzići nama, samo polako... Lige su sličnog kvaliteta, i Seltik i Zvezda prejaki za ligu, preslabi za Evropu. Seltik prodaje igrače za 20-30miliona, a dovode za 2-3... Ove sezone nisu nijednog pismenog doveli, čekaju zadnje dane prelaznog roka ali mi drago što im se to obilo o novčanik. Još kad bi žreb (ako je moguće) sastavio Zvezdu i Seltik eto mene na utakmici (i Glazgovu ako Bog da) posle duže vremena...

Pitanje od više miliona eura, da li Miloje snosi krivicu, nije on doveo pojačanja nego uprava. U klubu ne igraju uvek najbolji već oni koji moraju. Najveća realnost je to da ovaj tim nije za Lš, čak je i LE veoma jaka liga, većina ekipa su daleko jače od Zvezde. Večeras smo mogli da prodajemo, šanse su bile podjednake. Presudio je prvi minut u Beogradu. Pafos je veoma uigran tim, imaju viziju, iskusni, namazani, prljavi, pravi šljam od ekipe ali to je sve falilo Zvezdi. Mi smo preplaćeni da primamo golove onda kada ne smemo, godinama nas prate golovi na startu i na kraju utakmice. Jednostavno nemamo sistem igre, nemamo kvalitet pre svega, mislimo da će pojedinac da reši meč ali mi nemamo takve pojedince. Večeras bih neku prelaznu ocenu dao golmanu, Milosavljeviću koji ide, da bi nadoknadio gubitak iz Lš, Seol je bio korektan, Krunić solidan, kasnije Radonjić i Arnautović uneli dosta živosti. Šerif je morao ranije napolje jer nije mogao više da hoda. Ono što se jasno vidi, Elšnik nije igrač za Zvezdu, njegova sporost ubija Zvezdu na mestu, dok se čovek namesti na levu nogu, Corea preteći dva puta po 100 metara, čime je taj zaslužio da igra, pitam se? Nema ništa što ga odvaja od drugih. Veljković takodje iz utakmice u utakmicu pokazuje nesigurnosti, kiksira, loše procenjuje let lopte, loše se postavlja dečko je očajan. Levi bek Nair, više krilo nego bek, defanzivino 0 od igrača. Babicka, takodje ništa, nedorečen, zauzima mesto Lučiću koji bar ima jedan dribling i naš je dečak. Čovek plaćen 4mil?ne vredi ništa. Nije tragedija igranje LE, to je super, tragedija je potrošiti 20mil na pojačanja koja vrede milion i koja ispadnu od seoskog kluba. Sada niko neće da izadje pred javnost i da kaže da su pogrešili, da su doneli pogrešne odluke, da su igrači podbacili. Tražiće krivca u nekim drugim stvarima. Našoj upravi odgovara novac iz Lš a grupa iz lige Konferencije, a to ne ide tako. Od sledeće godine naš prvak kreće od prvog kola u kvalifikacije, tako da će godine proći do nove Lš, a pitanje će biti kada će se igrati u LE. Ovakvom politikom poslovanja, Zvezda nema budućnost, imaće profit ali tim nikada uigran. Da završim sa trenerom, verujem da mu drugi kroje sastav zbog prodaje igrača. Nije moguće da milion ljudi vidi ko nema kvalitet a da trener ne vidi a to su sve jasne činjenice. Doveli bi mi stranog trenera da nije tako, ali neće taj da prihvati da neko drugi sastavlja tim. Šteta baš, ovo je bio zicer ali, promašili smo.

Uprava jebe Seltik već godinama, što će raditi i Terzići nama, samo polako... Lige su sličnog kvaliteta, i Seltik i Zvezda prejaki za ligu, preslabi za Evropu. Seltik prodaje igrače za 20-30miliona, a dovode za 2-3... Ove sezone nisu nijednog pismenog doveli, čekaju zadnje dane prelaznog roka ali mi drago što im se to obilo o novčanik. Još kad bi žreb (ako je moguće) sastavio Zvezdu i Seltik eto mene na utakmici (i Glazgovu ako Bog da) posle duže vremena...
Sta je promasio onaj japanac il sta je vec u 87min meca iz seltika,sad bi drugacije pisali jer bi seltik bio u ligi sampiona

Kairat u 2 meca jedna sansa da se kaze da je bila sansa,zatvorili se a ovi nisu mogli dati gol,posebno u prvom.mecu i na penale jbg to lutrija uvek prosli ovi iz kairata,to je lo meni veci cirkus nego ovo zvezda-pafos
Verovatno ni rengers nece uci u ligu sampiona,2 ozbiljna kluba iz skotske
Benfika ili Fener koji ulazu brdo love jedan ne moze u ligu samp posto igraju medjusobno
Cak i onaj nikakav bazel ce sad mozda u ligu sampiona

Al sad kad pogledas zvezda kako primi glsiol u prvom mecu u kojoj sekundi na pocetku i sad u drugom mecu na kraju kad su ovi bezopasni i bez ideje,smesno

Loš skauting pojačanja a ovi od prošle godine totalno van forme. Ivanić u ovom dvomeču ubedljivo pored Lešnika najgori igrač na terenu.

Ако пребројите колико је квалитетних шанси имао Пафос видећете да је прошао бољи тим. Звезда није добро играла и примала је голове који се бране добром организацијом и дисциплином у игри.

Мислим да су много размазили играче. И снаге фали поред вештине. Погледајте како су ови из Пафоса изгарали и трчали. Знали су шта треба и како треба.

Џаба нам је сада да пишемо о нашим играчима и пропуштеним шансама. Ипак је до система. Враћамо се на оно што је лига шампиона гурала под тепих. Квалитетнији тренер, бољи играчи, боља физичка припрема. Нико неће да дође у ову лигу. Звзеда игра са слабијим тимовима па нема реалност о томе како се игра фудбал. Све креће од ФСС па преко лиге. Нема јасног плана како би се тренирале млађе категорије, како би се правили квалитетни играчи.
Убили су Војводину, Партизан и сваког ко је сметао Звезди. Форсирају се неке средине које незаслужују... рецимо како је Нови Пазар отишао у европска такмичења или Раднички Крагујевац.... нису освојили ништа....

Мора то да крене испочетка као и све у овој држави.... а да би се тодогодило мора банда да се растера и сатера у мишју рупу... па онда десет година таворења и стварања људи и система па онда напредак...

Po meni,bolji je prošao.Možemo bacati ljagu na igrače.Najveći problem je zadnja linija.Ko je prišao Žaži kod centaršuta.
U minusu su a igraš kao da vodiš,bez šansi u prvom poluvremenu.Umesto da odmah na početku 2 poluvremena ubaci sve što je mislio.Ali ne on ide na produžetke i čuva igrače.Elšnik je najveći krivac u obe utakmice.Nije u formi i nemamo centar šut.Šta je tu je.Ovakvom igrom nismo ni za LK a veliki znak pitanja i za našu ligu.

Ljudi, da se gasi fudbal na 5 do 10 godina kako bi stetocine digle ruke od fudbala pa od nule krenuti
Vidim pominje se regionalna liga sto nije lose pogotovo za nas i Hrvate ali mislim da bi tek onda upliv kriminala bio jos veci

Terzić pere i pravi novac za AV i AV ..
A rezultat je u drugom planu sve ove godine
Hoće oni da pobede ali prvo pare ..
99% Zvezda bi pustila Pafos i u produžecima ili penalima ...ovo je za publiku

Nazad
Vrh