Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Uprava jebe Seltik već godinama, što će raditi i Terzići nama, samo polako... Lige su sličnog kvaliteta, i Seltik i Zvezda prejaki za ligu, preslabi za Evropu. Seltik prodaje igrače za 20-30miliona, a dovode za 2-3... Ove sezone nisu nijednog pismenog doveli, čekaju zadnje dane prelaznog roka ali mi drago što im se to obilo o novčanik. Još kad bi žreb (ako je moguće) sastavio Zvezdu i Seltik eto mene na utakmici (i Glazgovu ako Bog da) posle duže vremena...Seltik ispao od Kairata kazakstanaca
pafos i kairat u ligi samp uzeli milione,bice kante kao i zvezda za nabijanje golova i statistike al uzeli kes bas ih briga
Sta je promasio onaj japanac il sta je vec u 87min meca iz seltika,sad bi drugacije pisali jer bi seltik bio u ligi sampionaUprava jebe Seltik već godinama, što će raditi i Terzići nama, samo polako... Lige su sličnog kvaliteta, i Seltik i Zvezda prejaki za ligu, preslabi za Evropu. Seltik prodaje igrače za 20-30miliona, a dovode za 2-3... Ove sezone nisu nijednog pismenog doveli, čekaju zadnje dane prelaznog roka ali mi drago što im se to obilo o novčanik. Još kad bi žreb (ako je moguće) sastavio Zvezdu i Seltik eto mene na utakmici (i Glazgovu ako Bog da) posle duže vremena...