SPORT-Opšta tema

Lepo sam rekao za Simića ali šta vredi kad trener to nije mogao da oseti

Lepo sam rekao za Simića ali šta vredi kad trener to nije mogao da oseti
Све си био у праву.... Ипак ту треба и искуства.... Непотребно добијен први картон...
Противнички тренер мења играча са жутим картоном...

Ипак наша лига и наши тимови немају респекта код судија... ми смо за њих шабани које морају да трпе док не почне лигашки део....

3:3
Можда је требало да убаци Израелца од почетка другог полувремена.
Тачно се види његово искуство.

Svaka čast za igru u zalaganje onim mladim golobradim dečacima, nekad treba imati i sreće a to oni sinoć nisu imali. Šteta što nisu ostali još malo u Evropi, to bi bio veliki podstrek za njihov razvoj i naš fudbal.

Mislim da je Partizan pokazao da je kvalitetniji tim.Borili su se momci i nisu se osramotili kao prošle sezone.Sudija je bio dobar.Možda je mogao još po koji žuti da dodeli.Škoti pojma nemaju i zato je veća žal.Ne znaju ni da priđu golu niti da daju gol.Više je u ovom meču bilo sreće nego pameti.Škotski golman poklonio 2 gola,kao da ste ga platili.Samo su ih trebali pritisnuti kod 2:2 i prošli bi.Oni se brane sa igračem više.Verovatno im je Miloje predložio taktiku.Ako tim ostane u bšta sumnjam mogu mnogo postići.Vukotić je prvi na udaru.Milošević će se vratiti....

Kazem kao zvezdas, svaka im cast na borbenosti i svemu, nedostajalo je i malo srece.
Ali mi nije jasno da ostali zvezdasi navijaju za inostrani klub a ne za nas?
Uredu rivalitet u domacem prvenstvu i sve ali igraju protiv stranaca i draze ti da prodju oni nego nas domaci klub, jebo ti to...

Poslato sa RKY-LX1 pomoću Tapatoka

Da ne upotrebim neku tezu rec, kad nekog ne volis ne mozes da navijas za njega. On jeste domaci klub, ali nije i nikad nece biti nas.

Ipak mi je drago sto su grobari ponovo zapratili svoj fudbalski klub, a kleli se da ih vise ne interesuje.

Nazad
Vrh