SPORT-Opšta tema

Zato je kupila ovog.

Ma vidis da covek uziva da pljuje i vredja i svoje i tudje. Znam takvu fajtu ljudi, sto bi rekli ljudi ovde "mrzeci" 🙂
Crko bi da nisi nesto napisao. Igraci za zonu, kao sta sam napisao negda treba ukljuciti mozak. Nije dovoljno samo zalaganje. Konstantno glupe i pocetnicke greske ko da gledam amatere. I tako vec godinama.

Nivo fudbala ravan beton ligi.
Потребна је само једна групна фаза у европи да се закотрља клуб унапред.
Да се узму неке паре и уложе у нове боље играче и да се онда уђе у следећу групну фазу. И тако редом.
Мада на примеру тсц-а ни то није успело... Тсц је као Мега... Знају где им је место и само продају по неког играча.

Прошло првенство је испало тако да су непотребно погурали нови пазар у европу а тим је врло слаб. Просто је несхватљиво како су се Чукарички и Војводина склонили и пустили пазар и Раднички.

Пола неуспеха наших клубова је на част управама а половина на част ФСС-у....

Партизан неће скоро стићи Звезду мада ће ту ова деца да имају по коју победу....
Требаће године и срећа да се "залауфа" клуб.
И стрпљења.

u mecu gde se ocekuje prolaaz za poslednje kolo i mec sa PAFOSOM za milione evradi sto rece sojic sad da se stavlja klinac :haha:

A ovi što igraju su kao neka klasa, dva pasa nemogu čestito da sastave. Ko je tu po tvom mišljenju igrač da ne kažem klasa. Poljaci skromna ekipa

trenutno u ekipi sto igraju

veljkovic,elsnik,krunic

ovo ostalo boranija al se prolazi u sledecu fazu izgleda lagano

Прво полувреме Звезда - Лех 1:0.

Да ли ми се свиђа оваква игра - можда?
Даје резултате. Смирили смо утакмицу, крцкали време у игри али и вршили притисак када је противник кретао у напад.
Крљали смо се са Пољацима који су опет имали привидну контролу над лоптом.
Опет, имали смо и шансе за гол.
На крају пенал који је заслужан и реализован.

Мислим да ће Катаји у другом уместо Дуартеа а можда би требало и Вељковић заменити.

Мислим да је тренер одиграо како је требало и каква му је генерално филозофија... смирен, лаган, опрезан, мурињовски...

Да ли волим овакву игру? Више волим посед и доминацију али кога брига ако се прође и дође до циља.

(Пре)Гледао сам утакмицу на Кипру...

Пафос је опет имао среће.
У првој утакмици је Динамо био доминантан и Пафос имао ту једну контру и убацио у гол у реваншу је тим са Кипра одмах на почетку дао гол и зацементирао скор.

Динамо је имао привид поседа док је Пафос јурио брзу транзицију и контранапад. На почетку другог полувремена у десетом минуту дали су други гол и решили победника.

Игра Пафоса као Милојевићева... ко да је радио на Кипру - а радио је.
И мала наклоност судија ја бих приметио...

Можда су играчи тима са Кипра бољи и искуснији од Пољака али не би требало да буде проблема.
То би Звезда требала да реши у своју корист.

Наравно, биће напето и турбулентно јер увек је било... чак можда и у овом другом полувремену....

Прво полувреме Звезда - Лех 1:0.

Да ли ми се свиђа оваква игра - можда?
Даје резултате. Смирили смо утакмицу, крцкали време у игри али и вршили притисак када је противник кретао у напад.
Крљали смо се са Пољацима који су опет имали привидну контролу над лоптом.
Опет, имали смо и шансе за гол.
На крају пенал који је заслужан и реализован.

Мислим да ће Катаји у другом уместо Дуартеа а можда би требало и Вељковић заменити.

Мислим да је тренер одиграо како је требало и каква му је генерално филозофија... смирен, лаган, опрезан, мурињовски...

Да ли волим овакву игру? Више волим посед и доминацију али кога брига ако се прође и дође до циља.

(Пре)Гледао сам утакмицу на Кипру...

Пафос је опет имао среће.
У првој утакмици је Динамо био доминантан и Пафос имао ту једну контру и убацио у гол у реваншу је тим са Кипра одмах на почетку дао гол и зацементирао скор.

Динамо је имао привид поседа док је Пафос јурио брзу транзицију и контранапад. На почетку другог полувремена у десетом минуту дали су други гол и решили победника.

Игра Пафоса као Милојевићева... ко да је радио на Кипру - а радио је.
И мала наклоност судија ја бих приметио...

Можда су играчи тима са Кипра бољи и искуснији од Пољака али не би требало да буде проблема.
То би Звезда требала да реши у своју корист.

Наравно, биће напето и турбулентно јер увек је било... чак можда и у овом другом полувремену....
pafos je 3 puta bolji tim od lega i to sam vec napisao kad se odlucilo da idemo na njig ili dinamo....napisao sam sranje jer upravo igra pafos ne odgora zvezdi

i bice tvdro al nadam se da cemu uci u te 20+ milione

Nazad
Vrh