SPORT-Opšta tema

Zato je kupila ovog.

Ma vidis da covek uziva da pljuje i vredja i svoje i tudje. Znam takvu fajtu ljudi, sto bi rekli ljudi ovde "mrzeci" 🙂
Crko bi da nisi nesto napisao. Igraci za zonu, kao sta sam napisao negda treba ukljuciti mozak. Nije dovoljno samo zalaganje. Konstantno glupe i pocetnicke greske ko da gledam amatere. I tako vec godinama.

Nivo fudbala ravan beton ligi.
Потребна је само једна групна фаза у европи да се закотрља клуб унапред.
Да се узму неке паре и уложе у нове боље играче и да се онда уђе у следећу групну фазу. И тако редом.
Мада на примеру тсц-а ни то није успело... Тсц је као Мега... Знају где им је место и само продају по неког играча.

Прошло првенство је испало тако да су непотребно погурали нови пазар у европу а тим је врло слаб. Просто је несхватљиво како су се Чукарички и Војводина склонили и пустили пазар и Раднички.

Пола неуспеха наших клубова је на част управама а половина на част ФСС-у....

Партизан неће скоро стићи Звезду мада ће ту ова деца да имају по коју победу....
Требаће године и срећа да се "залауфа" клуб.
И стрпљења.

u mecu gde se ocekuje prolaaz za poslednje kolo i mec sa PAFOSOM za milione evradi sto rece sojic sad da se stavlja klinac :haha:

A ovi što igraju su kao neka klasa, dva pasa nemogu čestito da sastave. Ko je tu po tvom mišljenju igrač da ne kažem klasa. Poljaci skromna ekipa

trenutno u ekipi sto igraju

veljkovic,elsnik,krunic

ovo ostalo boranija al se prolazi u sledecu fazu izgleda lagano

Прво полувреме Звезда - Лех 1:0.

Да ли ми се свиђа оваква игра - можда?
Даје резултате. Смирили смо утакмицу, крцкали време у игри али и вршили притисак када је противник кретао у напад.
Крљали смо се са Пољацима који су опет имали привидну контролу над лоптом.
Опет, имали смо и шансе за гол.
На крају пенал који је заслужан и реализован.

Мислим да ће Катаји у другом уместо Дуартеа а можда би требало и Вељковић заменити.

Мислим да је тренер одиграо како је требало и каква му је генерално филозофија... смирен, лаган, опрезан, мурињовски...

Да ли волим овакву игру? Више волим посед и доминацију али кога брига ако се прође и дође до циља.

(Пре)Гледао сам утакмицу на Кипру...

Пафос је опет имао среће.
У првој утакмици је Динамо био доминантан и Пафос имао ту једну контру и убацио у гол у реваншу је тим са Кипра одмах на почетку дао гол и зацементирао скор.

Динамо је имао привид поседа док је Пафос јурио брзу транзицију и контранапад. На почетку другог полувремена у десетом минуту дали су други гол и решили победника.

Игра Пафоса као Милојевићева... ко да је радио на Кипру - а радио је.
И мала наклоност судија ја бих приметио...

Можда су играчи тима са Кипра бољи и искуснији од Пољака али не би требало да буде проблема.
То би Звезда требала да реши у своју корист.

Наравно, биће напето и турбулентно јер увек је било... чак можда и у овом другом полувремену....

Прво полувреме Звезда - Лех 1:0.

Да ли ми се свиђа оваква игра - можда?
Даје резултате. Смирили смо утакмицу, крцкали време у игри али и вршили притисак када је противник кретао у напад.
Крљали смо се са Пољацима који су опет имали привидну контролу над лоптом.
Опет, имали смо и шансе за гол.
На крају пенал који је заслужан и реализован.

Мислим да ће Катаји у другом уместо Дуартеа а можда би требало и Вељковић заменити.

Мислим да је тренер одиграо како је требало и каква му је генерално филозофија... смирен, лаган, опрезан, мурињовски...

Да ли волим овакву игру? Више волим посед и доминацију али кога брига ако се прође и дође до циља.

(Пре)Гледао сам утакмицу на Кипру...

Пафос је опет имао среће.
У првој утакмици је Динамо био доминантан и Пафос имао ту једну контру и убацио у гол у реваншу је тим са Кипра одмах на почетку дао гол и зацементирао скор.

Динамо је имао привид поседа док је Пафос јурио брзу транзицију и контранапад. На почетку другог полувремена у десетом минуту дали су други гол и решили победника.

Игра Пафоса као Милојевићева... ко да је радио на Кипру - а радио је.
И мала наклоност судија ја бих приметио...

Можда су играчи тима са Кипра бољи и искуснији од Пољака али не би требало да буде проблема.
То би Звезда требала да реши у своју корист.

Наравно, биће напето и турбулентно јер увек је било... чак можда и у овом другом полувремену....
pafos je 3 puta bolji tim od lega i to sam vec napisao kad se odlucilo da idemo na njig ili dinamo....napisao sam sranje jer upravo igra pafos ne odgora zvezdi

i bice tvdro al nadam se da cemu uci u te 20+ milione

Večeras utakmicu pratim preko radio talasa, pa nisam baš lepo ispratio ali je reporter rekao kako ruski gazda Pafosa postaje vlasnik našeg FK Loznica i obećava evro-takmičenje kroz neku godinu... E da vidimo kakva će biti odbrana bez Rodrigaa (mislim u sledećoj tekmi)... A i Krunića.

Poslednja izmena:
Колико сам чуо у преносу руски тајкун је био власник Евертона.

Да, неће бити Родригаоа и Крунића и прва утакмица се игра у Београду.
И од тога колико ће Родригао одсуствовати зависиће и укупан скор. Ако буде једна утакмица и буде у саставу у реваншу онда ће бити и лакше.

Али биће веома тешко.

Звезда и са играчем мање је играла егал у другом полувремену. Ипак смо добили гол.

Интересантно али сличан случај као са црвеним картоном на Кипру где исто играч који прави фаул није био последњи али судија није ништа свирао. Зато мислим да ће Пафос да буде фаворизиван код судија.

Ne treba praviti od Pafosa nekog giganta, ako bi trebalo da se bojimo njih, onda ne treba da igramo fudbal. Više brine prilično loša igra jednog dela tima. Terza je dobio 4mil samo od ove utakmice, taj novac treba da utroše da dovedu 2 štopera, ako misle da nešto naprave. Mi imamo mnogo igrača sklonih povredama, Rodrigao, Veljković, Radonjoć, Ivanić, Arnautović. To su neki od glavnih igrača, pitanje je samo kada će neko izostati. Nemamo štoper ski tandem onakav kakav nam treba. Rodrigao više nije igrao nego što je igrao kroz karijeru. Prave dosta neopreznih startovao, bez ikakve potrebe kao i Krunić velika je greška što Kanga nije zadržan bar još jednu godinu, on je tata za ovakve utakmice i taj igrač nam treba. Ovaj novajlija na toj poziciji, biće novi Ado, tako bar deluje. U Beogradu mora da se reše Kiprani, kao Fiorentina u onoj prijateljskoj. Svom snagom napred, kakav Pafos.

Nazad
Vrh