SPORT-Opšta tema

Добар Јован Милошевић... За једно полувреме три гола... није мала ствар... ако се икако докопају европе па се мало изрекламира могао би да се добро утопи...

Da, 31. decembra se vraća u Štutgart...

Gledam večerašnje rezultate ex-yu klubova u Evropi, koja tuga...kiparski AEK, norveški Viking i madjarski PAKS izbacili slovenačko Celje, Koper i Maribor, Moldavci bolji od podgoričke Budućnosti, Izraelci od drugih Crnogoraca (Sutjeska), bečki Rapid lagano protiv Dečića. Čak je i Priština ispala od poštara iz Sev Irske, Radnički Kg od ribara Farana, redom dalje Sarajevo, Novi Pazar, Varaždin...

Čini mi se da je večeras eliminisano 11 klubova sa naših prostora :ROFLMAO::cry:

ФК Гана, Габон, Кенија и остале Африке... Црногорац Иванић и Србин Катаји... сачувај нас Боже!

Тако је. Мораћемо да се навикнемо на то.
Нисам ти написао да си веома информисан о играчима Звезде.

Celu utakmicu se nije video, bukvalno smo igrali sa igračem manje. Odakle mu ideja da ga stavi da igra i to još u sredini kad nema pravo igranja u Četvrtak.

Neće vam fortuna uvek biti naklonjena,Škote ćete teško proći.Igraju momci mnogo bolje ali je malo timske igre.
Što se košarke tiče,mislim da treba da navijamo za Dubaji.Zvezda je sad dovela pojačanja kojim će harati u svim ligama ali mene to me raduje jer nećemo imati ko da igra u našoj ligi,tj biće uništena srpska košarka.

Ako ne igramo bunker,sve ćemo mi to pometlati.Najviše se bojim golmana.Tu baš ne stojimo dobro.Samim tim je i odbrana nesigurnija.Jedino mi je žao što će Šerif ili Duarte otići.A obojica su veliki borci.

Nazad
Vrh