SPORT-Opšta tema

Ne svidja mi se način na koji igra Zvezda, igramo bez jasne ideje, stihijski, nema sistema, ne sećam se kada smo lošiji bili. Moje lične zamerke, pre svega, zašto smo doveli golmana? Dečko ne ume da ispuca loptu, voleo bih da vidim šta će on odbraniti a da to neće odbraniti Guteša ili Glazera, ne uliva mi poverenje, bačene pare, osim ako nema lepog novca u njegom transferu. Štoper iz Zenita, veoma tanak, bekovi tu i tamo. Rezervni Štoperi, ništa. Onda glavno, očajno spor vezni red, Krunić-lešnik, tu je i Katai koji nije brz, on može da igra jedino ako ima brze saigrača. Desno očajni Milson, trebalo je da ga zameni još ranije u napadu prosečan Duarte, trkač, pokretljiv, ima ga svuda ali nije klasa. Kada budemo naišli na tvrdo mi smo ga najebali. Kanga je mogao bez problema da iznese ovu sezonu, mi nismo doveli igrača na toj poziciji, Krunić nije bolji, Elšnik takođe nije bolji a ni brži. Zaključak prespora smo ekipa, fale nam 4-5brza igrača inače Evropa to ne prašta. Liga evrope je realnost ove godine.

Poljaci ubili islandjane 7-1. Treba biti jako oprezan narocito posle povrede Rodrigaa i crvenog Seola. Koliko god da su islandjani losi treba dati sedam komada, a imali su jos par velikih sansi za gol. Imaju podrsku publike, juce skoro 30000 gledalaca. Zato oprez do maksimuma. Grobari ce veceras takodje imati tezak zadatak jer ta Oleksandrija je 2-3 u njihovom prvenstvu zajedno sa Dinamom i Sahtjorom. Mislim da ce tesko proci, ali sami su krivi.

poljaci dali 3 komada iz penala

islandjani sa igracem manje od 32 minuta pre svih penala za Leh i bilo 1-1

islandjani izgubili proslo kolo u gostima od nekih albanaca u prvom mecu pa ih u drugom nakantali 5 0
drugi mec vrlo moguce da islandjani dobiju

zvezda dobila opet bodove za koeficijent evropsi i nacionalni zbog pobede

Ne svidja mi se način na koji igra Zvezda, igramo bez jasne ideje, stihijski, nema sistema, ne sećam se kada smo lošiji bili. Moje lične zamerke, pre svega, zašto smo doveli golmana? Dečko ne ume da ispuca loptu, voleo bih da vidim šta će on odbraniti a da to neće odbraniti Guteša ili Glazera, ne uliva mi poverenje, bačene pare, osim ako nema lepog novca u njegom transferu. Štoper iz Zenita, veoma tanak, bekovi tu i tamo. Rezervni Štoperi, ništa. Onda glavno, očajno spor vezni red, Krunić-lešnik, tu je i Katai koji nije brz, on može da igra jedino ako ima brze saigrača. Desno očajni Milson, trebalo je da ga zameni još ranije u napadu prosečan Duarte, trkač, pokretljiv, ima ga svuda ali nije klasa. Kada budemo naišli na tvrdo mi smo ga najebali. Kanga je mogao bez problema da iznese ovu sezonu, mi nismo doveli igrača na toj poziciji, Krunić nije bolji, Elšnik takođe nije bolji a ni brži. Zaključak prespora smo ekipa, fale nam 4-5brza igrača inače Evropa to ne prašta. Liga evrope je realnost ove godine.
Жељко, одавно нисам прочитао реалнију анализу... објективно до коске.

Колико год да смо навијачи треба да будемо свесни да ова управа Звезде ради само транге франге трансфере... Прошлу лигу шампиона су жртвовали због клинца да га продају... држали маторце Кангу, Родића због зна-се-због-чега... Катаји?... Овај позади се повредио... јел неко радио детаљне медицинске прегледе?
Милсон је исто чудом у саставу... и од њега је све почело да се закувава.... склонили недајеа да се не повреди због трансфера... нема другог нападача на клупи.... Шта је са Олајинком? и он је као повређен... одакле толико повреда после припрема?

Милојевић тврди да ћу у бољој форми него ранијих година.... Форсирају Катаија да га утопе... пуне новине како је у никад бољој форми и како никад боље тренира.... ко да страни менаџери читају наше свињормере... и спорЦке новинаре који за 50 ојра могу да напишу шта наручиш...

Zar stvarno mislis da bi rizikovali ligu sampiona i 30 miliona eura zbog par miliona koje bi eventualno dobili za Kataia??

poljaci dali 3 komada iz penala

islandjani sa igracem manje od 32 minuta pre svih penala za Leh i bilo 1-1

islandjani izgubili proslo kolo u gostima od nekih albanaca u prvom mecu pa ih u drugom nakantali 5 0
drugi mec vrlo moguce da islandjani dobiju

zvezda dobila opet bodove za koeficijent evropsi i nacionalni zbog pobede
Sve je tacno, samo bi dodao da je i Leh izgubio za vikend u njihovom prvenstvu i to kuci sa 4-1. Samo treba ozbiljno pristupiti utakmicama. Lepo je sto smo osvojili neku lovu za pobedu plus koeficijent, ali ako cemo realno ovi su u finisu mogli ladno da izjednace. Zato glavu gore i pamet u glavu.

Kada ukapirate da menadzeri sastavljaju ekipu bice vam lakse.

Eno u Partizanu radi crnogorska veza, igraci odmijatovog kuma.Dovode igrace iz najgore evropske ligu, crnogorske.

Nazad
Vrh