Ne svidja mi se način na koji igra Zvezda, igramo bez jasne ideje, stihijski, nema sistema, ne sećam se kada smo lošiji bili. Moje lične zamerke, pre svega, zašto smo doveli golmana? Dečko ne ume da ispuca loptu, voleo bih da vidim šta će on odbraniti a da to neće odbraniti Guteša ili Glazera, ne uliva mi poverenje, bačene pare, osim ako nema lepog novca u njegom transferu. Štoper iz Zenita, veoma tanak, bekovi tu i tamo. Rezervni Štoperi, ništa. Onda glavno, očajno spor vezni red, Krunić-lešnik, tu je i Katai koji nije brz, on može da igra jedino ako ima brze saigrača. Desno očajni Milson, trebalo je da ga zameni još ranije u napadu prosečan Duarte, trkač, pokretljiv, ima ga svuda ali nije klasa. Kada budemo naišli na tvrdo mi smo ga najebali. Kanga je mogao bez problema da iznese ovu sezonu, mi nismo doveli igrača na toj poziciji, Krunić nije bolji, Elšnik takođe nije bolji a ni brži. Zaključak prespora smo ekipa, fale nam 4-5brza igrača inače Evropa to ne prašta. Liga evrope je realnost ove godine.