Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tako što izadje na teren i pobedi kad nema nikog na parketu.KLS je sada važnija od ABE a zna da Janis nosi metlu a najtrofejniji trener se usro od trećerazrednog koji uvek nađe način da ga zajebe.

Pratimo, gledamo kako zvalonja i dalje unistava klub.Sad kad titulu overite pobedom u KLS pa sledece godine osvojite evroligu gde ce vam biti kraj?? Kakvi su vam fudbalski planovi?? A da zaboravio sam to ne pratite.
liga koja oznacava prvaka drzave nikad ne moze biti glupa i koja ce ostati zabelezena u istoriji dok bude te drzaveNaredne sezone ulaze jos 3 tima.Sad je glupa, kada pricate koliko ste osvojili onda je ok.
Sad hocete da veciti istupe da idu covkecu na noge.
Ako je neka liga glupa to je kls.Gde se titula osvaja jedna ekipa se posalje kuci.
Treneru se da kazna da ne vodi ekipu.
O sudijama , regularnosti , nismo ustanju da garantujemo bezbednost, selidba iz arene u pionir, konferencije, gostovanja na tv, zuta stampa... Onda je ok.
Igrajte slobodno kls, borac, fmp, Tamis... Nemojte abu to manje moze da se mulja.
To nije odgovor .Pitanje je zašto nije doneta odluka zbog neigranja u KLS-bez opravdanja.Ko stoj iza toga da ste ostali u prvoj ligi.Pa mozda je i bolje da igramo trecu. Vi odigrate sa fmp i svi zadovoljni.
Мање више се слажем са тобом само ћу да напишем своје мишљење о томе какав је тренер а феноменалан је тренер.on je sam sebi nesreca,netreba neko ni da ga mrzi ni voli
on upravo i zivi zbog svog ega i hrani se upravo time
laganjem,licemerstvom itd itd
nasao ovce(navijace partizana)+sponzora sns i sad zivi ponovo svoju mladost
cim ga vidis na konferenciji za novinare vidis ustvari koliko je covek nesrecan sam u sebi
kao trener svaka cast
kao covek jedan od najgorih
niko ga ni ne spominje osim u kontekstu najtrofejnijeg trenera
bukvalno ni jedan igrac