SPORT-Opšta tema

Сви немци на једној страни... Бајерн на Бајер па на Интер... Реал против Атлетика па на Арсенал... Ливерпул против ПСЖ-а... биће занимљиво...
прогнозирам полуфинале

ПСЖ-Реал и Барселона-Бајерн
ПСЖ-Барселона финале

480795389_1272365181357637_3322859146304496126_n.jpg
Све иде по плану?

Jesi srecan?
Ove dve utakmice sto smo odigrali posle pauze zalgiris i minhen ne ulivaju nadu za dalje. Uzas od igre, nema ekipe, nemaju snage. Sta se tu desilo nemam pojma. Totalni raspad sistema....

Niti sam srecan niti nesrecan,neko je morao izgubiti nama svejedno. Ali mislim da Bajern nije spustio loptu na kraju,da bi bilo 30 razlike.

Cini mi se da je mag od trenera izgubio klupu, 2 igraca ako sam dobro video su dobila 2 tehnicke.

Jednostavno.Posle kiše dolazi sunce.Samo se nadam da ne zakasni.U prvoj četvrtini su mogli da ih zakucaju i održe rezultat ali onda na scenu stupa Kodi pa za njim svi redom.Ta prva petorka nije dobra,to sam već pisao.Možda odbrambeno ali u napadu 0.Treba da igra sa 3 niža igrača.Nadam se da će to shvatiti.Nemamo nikad trojkaša koji može da nadoknadi tolike greške.Ne znam što Brauna ne pusti duže da igra.Kako će doći do forme bez minuta.Kenanu dati odrešene ruke.Možda će početi promašajima ali posle može da uđe u šut.I što je najvažnije-stvoriće višak da ostali mogu da poentiraju.

Kada je dobijala onih par utakmica, mislio sam resili su dugogodisnju boljku da su takve utakmice gubili u ovom delu sezone, cak je i Plavsic pricao o tome kod Luke i Kuzme, da su se navijaci u razgovoru sa njim se priboavali nekih utakmica gde je on objasnjavao da se sada drugacije radi u odnosu na predhodne godine, atmosfera u ekipi drugacija, da je on bio za te neke utakmice siguran da Zvezda dobija kao sto se i desilo
Gledam i razmisljam ovo je vec materijal za plajoff, lici to na nesto.
Onda dodje period posle kupa ko svake godine i Zvezda se vrati u neko to podesavanje ili sto bi se reklo pad forme.
Sebi su ukompliovali zivot, najajce ZVezdino oruzje u napadu Petrusev i to je trenutno to.
Sto kaze Zoran pusti Kenan koj moj si ga doveo, pusti ga neka divlja pa kad udje u seriju a zna to onda ide udvajanje i pravi se visak.
Ne znam kao da kada Teo doibje vecu minutazu budu problemi

P.S. ne znam za vas Zvezdase ali ja da sam Zvezdas nekako bih voleo da se Sasi Obradovicu ponudi blanko ugovor, sedne i kaze radimo kako ti kazes , cilj je taj i taj za 5 godina na primer, daj da vidimo kako da izguramo bar B licencu.

Zao mi sto Dobric nedobija vise minuta, kada sam odlgedao Netflixov dokumentarac i video ga kako place kao malo dete, verujem da je zbog toga i imao losiji pocetak sezone jer je psihicki bio istrosen.

Poslednja izmena:
Eeee da vidimo veceras od cega smo napravljeni. Iskreno ne nadam se pobedi,jer treba nam puno srece da bi ovo dobili veceras.

Niti sam srecan niti nesrecan,neko je morao izgubiti nama svejedno. Ali mislim da Bajern nije spustio loptu na kraju,da bi bilo 30 razlike.

Cini mi se da je mag od trenera izgubio klupu, 2 igraca ako sam dobro video su dobila 2 tehnicke.
A tvoj izgleda drži klupu pod kontrolom.Kod vas sada dolazi lošiji period a kod nas sam Bog zna.

Nazad
Vrh