SPORT-Opšta tema

ma ovi se povukli i to je to,dala je zvezda 2 gola posle tog crvenog,sansa Elsnika koji puca direktno u golamana psv,takodje i sut radonjica isto takodje direktno u golmana

sad ispada da je trebala da postigne 4 gola timu koji je prvi na tabeli holandske lige i aktuelni sampion iste

nebi me cudilo da sad krene rasprodaja jos nekih igraca jer koji ce klinac sad svi ovi igraci za nasu ligu,bukvalno svakom ovaj tim moze dati 5 komada sa 50% igre

mimovic i dalsio idu posle Yang Bojsa a ocekujem jos neke

voleo bih Spajic,Serif i Silas da odu i da se pruzi sansa Sljivicu i Sremcevicu tj veca minutaza

Nisu komentarisali da je placen 10 miliona, nego da li vredi platiti 10 miliona da bi ga otkupili od Studgarta.
ma i jedan i drugi su rekli da je placen toliko

jos ovaj jedan kaze nisu trebali jer za nasu ligu nije ni potreban

a onda ranko kaze da ko se plati toliko ocekuje se bar toliko i toliko golova i asistencija

znalo se unapred da se nece ni platiti na kraju sezone al ovaj vredeo toliko na pocetku sezone

sad je problem jer moze ili samo u ameriku ili azija ali tek od marta jer nemoze da igra za treci klub u evropi ove sezone(igrao za stugart i sad za zvezdu pa ili ce ostati do kraja ili ide tamo negde u februaru)

Ako kazes da je Miloje napravio sastav za prodaju, ko je po tebi trebao da igra?? Mislim da je to trenutno najboljih 10 u polju i trebao je Gutesa braniti.
Мимовића планирају да продају и гурају га целе сезоне а он игра понекад много неозбиљно.
Шерифа форсирају од кад је дошао и планирају га за продају и толико је шанси упропастио.
И Радоњић није требао да почне.
И тај Силас као што су и ови менаџери рекли да не прави разлику а стално је у тиму јер нису сигурни да ли да откупе његов уговор како би профитирали даљом продајом. Све је јасно кад пошаљеш играча на позајмицу са опцијом откупа... значи да није за тебе и да желиш да га се решиш...
Неколико сезона не можеш да нађеш левог бека... па пошаљеш у војску јединог бека а пропусти припреме... Погледај почетак утакмице како се несигурност Корејанца и Мимовића прелила на цео тим.
Овог Крунића смо испоштовали и превише... жртвовали смо пар резултата а и даље не видим да је ненадјебив...

Хоћу да напишем да због тих неколико које спремају да продају нису довели играче који би за мање пара имали бољи утицај на екипу.
Проблем је и што се вуку ови играчи који ладно могу у пензију... Канга и Катаји...
Скаутирање играча је проблем... проблем је и то што је лига неатрактивна јер неће нико да дође... проблем је и са омладинском школом... потребно је да се направе Б тимови који би играли другу лигу где би омладинци могли да стичу рутину... Али то се не ради јер омладинац који није продат до 20 године тај је фудбалски пропао јер стиче лоше навике које у лигама петице не могу да исправе...

Није ово крај фудбала али стално нам се обија о главу то што немамо систем... као и у целој држави.

mimovic je prodat saint-etienu za 8miliona,tacnije 6 sigurnih i 2 od mogucih bonusa

dalsio ide na pozajmicu i za njega se dobija 200k od pozajmice

Serifa bih kao sto sam i juce pisao sigurno sad prodao ma koliko dobili,platili ga 4 miliona,ja bi ga dao za isto toliko

evo mali Mijatovic je u BG-u i vratio bi ga nazad posto se on navodno ne vraca u Ameriku posto tamo ni ne igra,prodace ga ovi jeftinije nego sto su ga i platili zvezdi

ono sto je sigurno tesko naci a to su ti bekovi koji su ti potrebni samo za ligu sampiona a da su jeftini donekle a dobri
evo drugi desni bek koga smo afirmisali za moze se reci godiu ipo dana odmah se proda,prvo Nedeljkovic sada Mimovic(za njih dvoje dobili 15miliona evra) koliko su terza i ekipa stavili sebi u dzep ko zna i koliko je otislo na stranku i sendvice

eno nedeljkovic treba da ide na pozajmicu u ipsvic,nema mesta u aston vili

Nedeljkovic prodat za 7000000, a Mimovic za 8000000. Podseticu te samo da je Partizan prodao Fiorentini Milenkovica za 5, a Vlahovica za 3.5 miliona evra. Ne mislim da su prva dvojica toliko bolji od druge dvojice, ali ne mislim ni da su ovi stranci ludi da daju tolike pare, a da ne vide potencijal u tim igracima. Serif. Specifican igrac. Nije neki veliki golgeter, ali je radilica i prvi da ometa i sece protivnicku organizaciju igre. Dobar da primi i odlozi loptu ili da svojom visinom pomogne odbrani. Mijatovic. Po meni on, Jovic i Joveljic slicni igraci i po konstituciji i po nacunu igre, ali potpuno razliciti od Serifa. Ako je Jovic naj zvucnije ime od njih cetvorice mislim da je od njega Serif u ovom trenutku korisniji za ekipu.

Мимовића планирају да продају и гурају га целе сезоне а он игра понекад много неозбиљно.
Шерифа форсирају од кад је дошао и планирају га за продају и толико је шанси упропастио.
И Радоњић није требао да почне.
И тај Силас као што су и ови менаџери рекли да не прави разлику а стално је у тиму јер нису сигурни да ли да откупе његов уговор како би профитирали даљом продајом. Све је јасно кад пошаљеш играча на позајмицу са опцијом откупа... значи да није за тебе и да желиш да га се решиш...
Неколико сезона не можеш да нађеш левог бека... па пошаљеш у војску јединог бека а пропусти припреме... Погледај почетак утакмице како се несигурност Корејанца и Мимовића прелила на цео тим.
Овог Крунића смо испоштовали и превише... жртвовали смо пар резултата а и даље не видим да је ненадјебив...

Хоћу да напишем да због тих неколико које спремају да продају нису довели играче који би за мање пара имали бољи утицај на екипу.
Проблем је и што се вуку ови играчи који ладно могу у пензију... Канга и Катаји...
Скаутирање играча је проблем... проблем је и то што је лига неатрактивна јер неће нико да дође... проблем је и са омладинском школом... потребно је да се направе Б тимови који би играли другу лигу где би омладинци могли да стичу рутину... Али то се не ради јер омладинац који није продат до 20 године тај је фудбалски пропао јер стиче лоше навике које у лигама петице не могу да исправе...

Није ово крај фудбала али стално нам се обија о главу то што немамо систем... као и у целој држави.
Kako to mislis Zvezda ga poslala u vojsku?? Ne pitas se da li je smeo da se ne odazove na poziv Juzno Korejske vojske. Ovo za B timove bi se slozio, ali mislim da nijedan igrac sem Glazera nije igrao da bi se lakse prodao.

То се лепо уговором регулише... или играш или не играш.

Зато Пеп Гвардиола не узима играче који иду на Афрички куп нација... нема паузе... мора да се одради сваки минут уговора и да се увек даје максимум.

mimovic je cistih 6 miliona a 2 mil evra su eventualni bonusi

ma sta sad serif treba ovoj ekipi sa ovom prednosti u ligi i ostalim igracima(napad duarte,sremcevic jos kad bi kazem vratili mijatovica a svi ovi ostali Kataji,Olajinka.Silas,Radonjic svi mogu da odigraju tog laznog spica),kako anceloti prosle sezone osvojio sve sa Rodrigom i Vinijem sa spicevima a oni polutke

ocigledno da nije dobar evo izguro 2 lige sampiona sjebo i protiv jang bojsa prosle kad je promasio 2 zicera i kostao nas bukvalno licno on evrope na prolece,evo i sinoc sjebo mec sa promasajem za 1 0(gol sto je dao,nije tako hteo da sutira glavom al jos i ispalo dobro),ako ima ponuda odmah po pare

Ja kao navijač Zvezde želim da kažem da Terzić nije Zvezda ,nije ni bio niti će biti deo Zvezde ...
On ne predstavlja Zvezdu na način koji pripada ovom klubu ,sa jučerašnjim srednjim prstom je ponizio sve časne i poštene navijače i fudbalere i trenere koji su bili deo Zvezde

pa naravno

fudbal je profitabilni sport

a zvezda u sve vecem dugu gotovo iako ima vise uspeha(mislim na evropu) u zadnjih 10godina od 2015 nego od 95 do 15-te

kradu je nevidjeno

kosarka je neprofitabilan sport i ako nema pomoci drzave,ti si u bunaru

to se jasno vidi na nasa dva kluba
partizan dok je se guralo sakom i kapom niko mu nije mogao na balkanu nista ne samo u srbiji,kada prestala pomoc on se gasi
zvezda igrala sa juniorima derbije,prodavali se kosevi za to vreme,dug toliki da se ugasi klum maltene i onda krece pomoc i vaskrsne

drzava ponovo uleti u partizan i evo i on vaskrsao pa sad imamo 2 kosarkaska kluba koja su na budzetu naroda

Bitna pobeda! Odlicna igra,malo smo komplikovali sebi zivot u zadnjih 5 minuta ali ispalo je dobro. Nek se spremi mezimica. ;)

dobro pa vas isao sut za tri veceras sto bi znacilo da se nadam da protiv zvezde nece ;)

one dve pokusevskog o tablu resile utakmice

da je pariz malo samo imao svoj dan u sutu bilo bi zanimljivo,ovako kad nisu nista mogli da ubace posle prve a vas isao sut za tri,samo se cekao kraj,pa se napravila i brejk pobeda sto moze biti bitno

Nije nas baš nešto išao šut u drugom poluvremenu, ali je bila dobra odbrana i mislim da je to presudilo

Nije nas baš nešto išao šut u drugom poluvremenu, ali je bila dobra odbrana i mislim da je to presudilo
jesmo mi gledali istu utakmicu?

oni kad su videli da ih neide sut,krenuli na ulaz gde su vas dobijali lagano tako da obrana nije bila neka

jos da onaj crnac nije ispalio onu bezveze trojku na +4 vec da su opet isli na ulaz i dosli na -2 bila bi prpa a posle toga Poku pogadja onu drugu njegovu trojku opet o tablu i odete na 7+ i to je onda bilo reseno

Nazad
Vrh