SPORT-Opšta tema

Procitao utakmicu skroz
jos da je samo zelimir ubacio majka bar 3minuta,skinuo bih sve ;)
DUhTgB0.jpeg

PJzo8AZ.jpeg

Stegli smo odbranu u drugom poluvremenu a normalno je da i oni imaju poneki lak poen, pa nismo mi baš takvi vanzemaljci. Samo u prvoj četvrtini ako se ne varam primili smo 30 poena.

2 situacije koje su odlucile

Dobar sut za 3(poku kao sto sam rekao 2 o tablu kad se nije znalo kako i sta pa opalio,jedna je uz zvuk sirene) ili da ga nazovem srecan sut za 3 a ne dobar

Drugo poslednji minut 3/4 gde vi pravite 5/0 i u cetvrtu se ulazi sa istih 5poena prednosti kao na poluvremenu,trojka lakica a paris ne koristi 2 napada i prosipaju tu 3/4 u zadnjih 60sekundi iako su bili bolji

pa kad nisu mogli tenisku lopticu da ubace kad pokusaju za 3

2od 11

da su dali bar jednu to je eto vec 40 poena za 2 cetvrtine sto nije uopste lose

ono sto je za vas bilo dobro to je takodje Bonga koji vas je i odrzao da paris ne ode na blize 20p ako ne i punih 20 razlike u 1/4

gde je bonga rokao 100% sut i imao 11 poena

Upravo, prodaš, pa nek kupuju i prodaju koga hoće, šta državu briga dal imaju pare.
Medutim, pranje (krađa) para, navijači (krimosi, vojnici službe), svakakvih benefita ima svaka vlast.
А замисли да имаш сваке године три четири профитабилна клуба која су удружење грађана и стални учесници уефиних лига и продају по два три играча годишње за 10+ милиона. И онда кроз разноразне начине вишак пара гурају назад у друштво...

Да фудбал није профитабилан не би лукави енглези нпаравили амбијент да се онолико богатсво америчких и арапских богаташа слије код њих.... па искочи неки Грилиш који је класична буква да се прода за 100 милиона... па сви играчи купују куће и виле у енглеској па све паре остају ту код њих... или већина пара...

Само добра управа која је штедљива и има циљеве за опште добро... али код нас нема добрих менаџера... код нас је национални спорт како украсти од државе и ту смо ненадјебиви у свету!

Oni su imali puno iznuđenih trojki u poslednjim sekundama napada a mi promašivalu čiste puteve. Sve u svemu bitna je pobeda i nadam se da će mi nastaviti u istom ritmu i u narednim utakmicama.

morate zvezdu dobiti,sve ove pobede koje ste sad naredjali vam nece nita znaciti jer po meni ni paris,milan,asvel,makabi nece biti u top 10

po meni uskacete vi i zalgiris

milan se raspao sa povredama,sad se i mirota sjebao tako da neznam koga oni mogu dobiti sad sa tim rosterom

ne znam jedino paris sa kime sve igra ali realno ekipa je za od 12do10 mesta ove sezone

Partizan dobi ove sinoc, usli ste u dobru seriju pobeda. Obradovic zategao ekipu, samo se sve vrti oko 6 igraca cela igra. Ako nekom krene lose ili povreda nece ovaj tempo moci nastaviti.

Partizan dobi ove sinoc, usli ste u dobru seriju pobeda. Obradovic zategao ekipu, samo se sve vrti oko 6 igraca cela igra. Ako nekom krene lose ili povreda nece ovaj tempo moci nastaviti.
i bolje im je skracen roster e sad dokle ce ova trojica izdrzati ovaj tempo videcemo

kad se vrati wash on ne zna organizovat napad,uzima minute karliku,ife ce igrati manje
menja se dosta toga

Ajde vi pobedite večeras a ona naredna vam nije toliko bitna.
nama je ovo veceras kao vama protiv nas------must win situacija

ajme meni sa ovom igrom bi izgubili od Mornara a ne od evroligaske ekipe :ROFLMAO:

strasno na sta licimo u prvom poluvremenu

Морало је да се добије... још горе ће да буде ако изгубимо од Партизана...

ovo je bilo nestvarno sta se danas igralo

vratio se teo zvezda lagano gubi i raspad od igre,da li je to slucajno ili ne pitam se ja? :ROFLMAO:

Nazad
Vrh