SPORT-Opšta tema

Kod mene ni jedan stranac ne bi igrao.Izvinjavam se pojedincima koji izgaraju.Ne znam što ne stavi Srđana-on je borac.Kako Olanjinku šeta Vladan u toku utakmice.Ćuti čovek i igra a košta mnogo manje od ovih naših manekena (e tu su na prvom mestu).
Srdjan bi dobio crveni karton u roku od 10minuta meca
pozvan je verovatno radi neke prodaje
ne bi me cudilo da ga PIksi i stavi protiv danaca

porediti nasu ligu i E prvenstvo ne vredi ni spominjati

Ako ga stavi nadaj se njegovoj dobroj igri.Bolje da dobije žuti nego da mu prolaze protivnički igrači.Vlahović i SMS napolje za sva vremena.

covek ce dobiti lagano crveni za 10min kazem ti

u ovoj nasoj ligi kasni covek sa startovima 2 sekunde i dobija zute lagano svaki mec

igracemo lagano sa 10 igraca

pa ja ti psie zasto je to tako i zasto nije otisao u veci klub kad je bio 23-24 godine nego sa skoro 30 otisao u arabiju

Modric je proglasen najgorim pojacanjem Madrida kada je stigao u u Real iz Totenhema,posle je sve bilo drugacije

Taj Kros i Modric su igraci koji su dobili sansu da igraju tamo gde i treba
Sergej nije i ostace jedan od najvise protracenih talenata koji su propali zbog nase mafije

Menadzer mu postao Kezman jer su mu ranijeg menadzera uhapsili tamo neke 2017-2018 upravo kada se to sve desavalo sa senilnim Muslinom
sta vise reci o tome
Sam je birao menadzera, postoje igraci koji nemaju menadzera. Sami pregovaraju za svoje uslove u ugovoru.

Decko je sam kriv, sam je procerado svoj talenat. Lenj igrac, takvima nije mesto u modernom fudbalu. Vecito u osrednjem Laciju.

Sergej je izgleda ukapirao kao i Mitar da nema šta da traže u Emgleskoj,Italiji i Španiji i otišli da uzmulovu i to je za prosečno glupe fudbalere vrlo pametno.
Nego, ste gledali konferencijiu za štampu Danilovića, Karija i Bogdana ona prodana duša se zahvali predsedniku, bruka jedna otekla.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

Sam je birao menadzera, postoje igraci koji nemaju menadzera. Sami pregovaraju za svoje uslove u ugovoru.

Decko je sam kriv, sam je procerado svoj talenat. Lenj igrac, takvima nije mesto u modernom fudbalu. Vecito u osrednjem Laciju.
ja ti citavo vreme pricam da nije on birao i ti nikako da shvatis

mafija je cudo
Sergej je izgleda ukapirao kao i Mitar da nema šta da traže u Emgleskoj,Italiji i Španiji i otišli da uzmulovu i to je za prosečno glupe fudbalere vrlo pametno.
Nego, ste gledali konferencijiu za štampu Danilovića, Karija i Bogdana ona prodana duša se zahvali predsedniku, bruka jedna otekla.

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Mitra sam gledao uzivo kada je imao 17 godina u Partizanu protiv Spartaka kod nas u Subotici

nikad mi se nije svidjao kao igrac
medjutim gurali su ga i postao je neizostavan iz reprezentacije
Jovic je za njega igracina ali jbg kad se i po Luki posere Rade Bogdanovic pre neke 3 godine i usere u karijeru i kraj

Nazad
Vrh