Kompleksi su bili dok je bog zemljom hodao i dok su u Zvezdi igrale mega zvezde i dok je to bila institucija a od kada ste uhapsili ikonu kluba Dzaju ta institucija je postala cirkus Kolorado sa seknd hend crncima za jednokratnu upotrebu i sa beguncima sa interpolove poternice koje je privremeno amnestirao parizer

Spoljni dug je toliko narastao da taj Titanik nece moci ni da se privatizuje kada ovaj sto je sahranio OFK bude zglajzno a njega LULE28 ladno zove MADJIJA

Ovo sada kad nastupate podseca na reprezentaciju Somalije doduse bljesne tu i tamo po neki belac forme radi ali belcima je uglavnom zabranjen pristup /zabranili menadzeri/ a na sve to clan COCI64 LADNO GOVORI CITIRAM JA ZNAM GDE SMO

pa gde ste mislim se ja u sebi ali odgovor ne dobijam
Vidim da je javno mljenje odusevljeno i sa ovim belcima iz Izraela odusevljena je raja zbunjen sam celokupnom euforijom ali opet kazem sebi mozda nisi u ovim novim trendovima izgleda da mi se skazaljka zaglavila u nekom davnom proslom vremenu pa se ne uklapam .Znaci trener od 2 miliona i golman od 1,5 miliona kako ce to da se otplati nije mi jasno a nije mi jasno ni sta ce oni uopste ovde na tim pozicijama a nije mi jasno ni sta ce ovoliko stranaca u timu kao da se preprodaje paprika i krastavci iz Leskovca pa da bude sto vise robe na kvantasu
Kako god bilo nastavljamo pomno da pratimo ligu sampiona i normalno da objavljujemo dobitne tikete a licno ocekujem da od nastupa naseg sampiona inkasiram jedno 2 platice iz fabrike kablova a to bi trebalo da se dogodi jer retko ko moze da se pohvali da bolje poznaje prilike i trenutne mogucnosti naseg sampiona