Kad citam postove cak i u ovoj temi meni jasno zasto sns vlada i jebe samo tako
Cuj ovog gde je nasa reprezentacija? A gde je bila inace u pm??? Ikada?
Ovaj prica da 5 pasova nemofu da povezu,njegov partizan izgubi od sabaha 2 0 lagano...1 pas nisu povezali
Ovaj omonija mi prica o union berlinu a garantovano utakmicu nije pogledao i video 2 stative reala i bar 5 100% sanse----cisto da vas podsetim sity je tim koji je osvojio tripletu prosle sezone
Pazi Bundesligas union berlin koji kosta trenutno tim 192miliona evra
Ja javno obecavam ako Zvezda zasere u ligi samp da cu slabije pisati u ovoj temi
Cuj ovog gde je nasa reprezentacija? A gde je bila inace u pm??? Ikada?
Ovaj prica da 5 pasova nemofu da povezu,njegov partizan izgubi od sabaha 2 0 lagano...1 pas nisu povezali
Ovaj omonija mi prica o union berlinu a garantovano utakmicu nije pogledao i video 2 stative reala i bar 5 100% sanse----cisto da vas podsetim sity je tim koji je osvojio tripletu prosle sezone
Pazi Bundesligas union berlin koji kosta trenutno tim 192miliona evra
Ja javno obecavam ako Zvezda zasere u ligi samp da cu slabije pisati u ovoj temi

Ovo je doslo stranaca da se naprave ladno dva tima natrpalo da nema gde i sad ih rotira kao u kosarci .Dva meca prvenstva su pokazala dge je ekipa u kojoj dimenziji a ovaj bunker koji je preziveo sa samo tri gola u mrezi to je vec vidjen scenario i cuvena prica IZGUBILI SMO OD NAJSKUPLJEG TIMA NA PLANETI zato sam i govorio da bi bilo mnogo bolje da padne slaba grupa kao prosle godine u ligi Evrope pa da se karte poloze na sto

A sto se tice LULETA28 sve je wikipedije isprevrtao po drustvanim mrezama ali pravu istinu nije spoznao zalutao je kao jehovin svedok i on je ubedjen da je vreme parizera i bajatog leba pravo vreme totalno dezorijentisan .A COCI64 se pojede ziv iznutra on cak i nemoze da se ukljuci na ovu temu razmagnetisan da nema gde grdje samo nemo posmatra sta se dogadja .Zna on da ce u Beogradu puci dve petarde sa laganom voznjom a zna i respektuje mlade momke iz Svajcarske /Yang bous/ i zna da cita izmedju redova ali mudro cuti i glodje se u sebi .A ja ga pozivam da se pridruzi ljudima u strucnim analizama jer svako zatvaranje u sebe dovodi do nekog crnjaka ..Ekipa je sarmantna ima strucnjaka a ima i amatera da ne kazem indijanaca ali edukacija i stalno ponavljanje gradiva ce ipak na kraju uroditi plodom .Moze i on da da neku prognozu zasto da ne ajdemo svi da isprognoziramo i na kraju da vidimo ko je najblizi rezultatu tj ko je mogao pravovremeno da skenira pravu snagu naseg kluba i rezime gde smo ,sta smo ,koliko mozemo i u kom pravcu se nas fudbal krece ,gde je kraj i dali ima kraja ili je ovo samo jedna agonija jedan ruzan san koji traje mnogo dugo i vodi u nedogled