SVE JE OVO TVOJE MASLO TI SI UBACIO TVOG ZEMLJAKA clana ZORANAO23O DA DESTABILIZUJE TOTALNO OVAJ FORUM verovatno po tvojim uputstvima .On je dugo vedrio i oblacio u temi o vakcinama i o kovidu 19 i kako si ga ubacio ljudi su poceli da napustaju ovu predivnu temu .Samo su mentalno najaci opstali ali i oni su poprilicno ispijeni dejstvovanjem ovog coveka .Vi ste mu se pridruzivali po potrebi davajuci mu potrebnu logistiku medjutim samom izjavom da simpatizeri Partizana bez potrebe napadaju predsednika i upravu umesto da napadaju iscrpljene fudbalere i razvaljenog nesrecnog trenera OVO JE PRELILO CASU ZUCI PUKAO JE HIDRANT I SADA IDE TUSIRANJE LEDENOM VODOM A VODOINSTALATERA NIGDE NA POMOLU OVI MATORI OTISLI U PENZIJU A MLADI PREKO

Ja se definitivno predajem EVO GOSPODINE ZOKI230 PUCAJTE JA SE NECU BRANITI PUCAJTE I RAFALNO AKO ZELITE A MOZETE I GRANATU DA BACITE OCETE HAUBICOM DA DEJSTVUJETE IZVOLTE SLOBODNO NEMOJTE DA VAM JE NEPRIJATNO a ja cu najverovatnije da odem na neku drugu temu samo ne bih voleo da me ne pratite mnogo sam istraumiran dejstvovanjem pojedinaca