Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A rukovodstvo nije bilo upuceno ?Bas uvek imate naivno i neukaljano rukovodstvo?Pocisceni piresjki cigani, na netu navijaci zvezde placu sto im je izgubio bratski klub.
Zezam vas malo. Nemojte da ste zamerljivi.
Taj covke da se toliko bavio svojim klubom ko sto se bavim raznim izmeljenim aferama i Patizanom, sad bi imali 2 predstavnika u top8.
Ko je ubio Harisa, neki po netu pisu zelenasi? Neki da je to uradio neki crnogorac... Kazu da je drzava znala, samo nikada nisu hteli da urade povodom toga nista.
Naš može da ide gde hoće kad je najbolji trener u Evropi, a onaj va može samo u Mornar.Samo molite ove na vreme da vam uplate EL.A verovatno će vas i koji Kamerunac napustiti i onda ste ugasili.A i Rumenoglu,neće još dugo da vas trenira.
Zoki tvoji komentari su kao komentari klinaca na raznim sportskim vestima.Samo molite ove na vreme da vam uplate EL.A verovatno će vas i koji Kamerunac napustiti i onda ste ugasili.A i Rumenoglu,neće još dugo da vas trenira.
Kada je KK C Zvezda u pitanju ne bih upotrebio rec namestaljke nego afere. Velike afere potresaju ovaj klub ali sam hteo da pitam posto mi je post malo nejasan sta znaci ovo ZATO SE FORSIRA COVICJa ipak verujem kolegi Mornaru o nameštaljkama.Kao dokaz će biti ako bog da susret u četvrtfinalu-gde će se videti prava vrednost.Jasno je kao dan da samo jedan klub iz Srbije može da uđe u top-8 i tu se priča završava.Zato se forsira Čović.A pravo stanje ćemo videti u ABA ligi i KLS.Grci su igrali kao Zvezda protiv Italijana i Nemaca.
Naravno da će otići za veće novce i sa njim pola tima.On će vas uvesti u top 8 ali trofej nećete videti ni u snu.Mi 1 već imamo.Naš može da ide gde hoće kad je najbolji trener u Evropi, a onaj va može samo u Mornar.
Kako je dobro sto si tako informisan cak i slikovito znas da postavis.Jesi upoznat i sa drzavnim tajnama jer ugovore i budzete vidim znas do sitnih detalja?Kada je KK C Zvezda u pitanju ne bih upotrebio rec namestaljke nego afere. Velike afere potresaju ovaj klub ali sam hteo da pitam posto mi je post malo nejasan sta znaci ovo ZATO SE FORSIRA COVIC![]()
![]()
ako moze neko objasnjenje bio bih zahvalan