SPORT-Opšta tema

kako je usralo danas Liverpool,neverovatno
neznam da li neko jos gleda

evo 6 0 :haha:

a opet Junajted totalno suprotno

Поздрав за мог земљака Морнара и само да га обавестим да погледа позицију Монака у Француској лиги.
Чисто да се присети шта је писао...

Počeli ste da se sramote i u Aba ligu.
Ovi novinari provokatori kazu da ceo tim Cibone sa sve trenerom i sa redarima i obezbedjenjem i sa cistacicama i sa juniorima i sa placenom strujom vredi 300 000 a da samo jedan igrac Zvezde vredi /ne zna se tacna cifra ali Covic zna izgleda da je preko papira 7 ,5 miliona necega :sta: ⁉️/ STA SE BJELI U GORI ZELENOJ DA L JE SNIJEG IL SU LABUDOVI

Drago mi je da si dobro informisan ,i imas prave podatke ali mogao bi ponekad da napises i vrednost vasih humanitaraca.Pomislim nekad da igraju iz meni nepoznatih razloga a ne za novac.

Ništa novo ovih dana još jedna pobeda Partizana. Završnica je sve bliže mada tvrdim da će biti neizvesno do kraja. Nadam se da će sutra i Zvezda pobediti pa da se malo i njeni navijači raduju.

Gostujemo Milanu pa Efesu...to ce biti prekretnica. Onda nam u goste dolaze Olimpijakos,Barselona i Real...

Real pustio Baskoniju bio sam siguran da ce da ih pusti . Sve je u nasim rukama .Eventualna pobeda u Istambulu protiv prvaka Evrope bi sve resila .Ocekujem keca sutra na Induse protiv Efesa ::namigivanje::

Nazad
Vrh