Mnogi su bili kivni na Jokića zbog neigranja na SP pa i Ja.
Misliš da je on jedini zaslužan.Misliš da je bilo dobro da se igra samo na njega pa kad drugi uđe da ga zameni. ne uklapa se u igru.Zašto Plavšića nije uvodio i Davidovca ako su zdravi.
Mnogo on uradi kad mnogo lopti dobija ali protiv Amera je sve trojke promašio,mislim 6,sem jedne koju je morao da šutira zbog isteka vremena.To je prijatelju 18 poena.Gde je Bogdan,Dobrić,Avramović,Petrušev...
Omašio skroz poentu, jedna je igra kada igra Jokić a drugačija kada ne. On nam je obezbedio Svetsko, cela ekipa je došla do srebra.
Jokić je tu najbitniji jer se ekipe za njega posebno pripremaju. Mnogi zaboravljaju i zanemaruju ucinak asistencija, Jokicevih lupam 9 to je min 18 poena.
On je najbolji trenutno na svetu tačka.
Majk Meloun je izjavio da je trebalo par godina da se igrači uigraju i tim podredi Jokićevim kvalitetima.
Da je dao bar 2 trojke ne bi pominjao trojke ali ga nije hteo šut a nije ni forsirao trojke.
Ima samo jedna stvar za Jokića i igru sa njim treba uigranost, tačno se vidi kada igrači nisu spremni da prime loptu koju on pošalje, ili kad mu bacaju slabe lopte ili se stane sa dodavanjem okolišanje.
Nisam napisao da je on jedini zaslužan nego tim.
Gudurić se podredio odbrani, Milutinov manjak minuta i igrao je ulogu koju je dobio.
Svi igrači pričaju da je zadovoljstvo igrati sa Jokićem, on prosto čini druge igrače boljim, primer Mareja nikakv nije bio na OI.
Mislim da bi Amerima bilo još teže da su Jović i Davidovac zdravi(možda Davidovac nema fizikalije da se nosi sa njima ali je intelektualno na višem nivou od dobrog dela igrača).
Obradović je završio sa reprezentacijom i ako se nekada vrati biće kao neki savetnik to je sam izjavio.
Kao i mnogi pokojni Milojević je nekako bio prirodni naslednik Pešića, sada možda Alimpijević, možda i Rajaković.
Avramović mora malo da umiri glavu jer donosi glupe odluke i verujem da ga zato nije bilo u 3.cetvrtini polufinala.
Tačno nam je falio Stefan Jović i njegova mirnoca prenosa lopte, falili su Kalinić/Lučić ako treba da se pošibaju sa Lebronom ali je njemu Bogdan pokazao zube
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk