Tecite suze tecite.Pa vi ste niko i nista, klub vam je ugasen a mesto vam je u zelezniku.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tecite suze tecite.Pa vi ste niko i nista, klub vam je ugasen a mesto vam je u zelezniku.
Sve vreme hoće da kaže da su pokradeni u prvoj utakmici na osnovu neke ekspertize koju je ABA iznela i naravno on smatra da ne može na taj način da dobije utakmicu.6 uzastopnih poraza od zvezde
opet su mu svi drugi krivi
kaminski verovatno i najbolji igrac ovog tima mu sinoc igrao samo 6 minuta
naravno vec je poceo da prica o kls-u na konferenciji posle meca,kako se vec sve zna unapred itd itd
potpuno mi je ne jasno da grobari ne vide da je ustvari on krivac ovako lose igre tima
kada izgubis od glavnog rivala 6 puta u nekoliko takmicenja,znaci da nesto ozbiljno skripi u timu i vodjenju tih meceva
Grk je za Mutoglua veliki gospodin i veliki čovek.Ni jednom rečju nije ponizio Partizan a imao je pravo-6 pobeda u nizu.Na tih 6 pobeda se Turkoglu smejao u stilu kao da to nije bitno.A recite mi posto ste toliko opsednuti nasim trenerom da ga bukvalno vi navijaci suprotnog tima terate iz naseg kluba sta je ta trenerska velicina od grka izjavila nakon utakmice,jel neko gledao njegovu konferenciju? Ili ste svi cekali Obradovica da lecite frustracije i komplekse?
Da li si ti čoveče realan.Pa Naneli ga je u drugoj utakmici hvatao za gušu gde mu Lazarević reč nije rekao.Pa to je automatska diskvalifikacija ( samo da su sudije koje navlače za Zvezdu to videle).Jesi li video sliku Lazarevića.Nanelijevu nisu vaši portali prikazali jer nema šta da se vidi.Lazarević je suva inteligencija za ovog vašeg drugog orangutana.Pa nama nije igrao ni Hanga ni Topić pa niko nije kukao.Šta je orangutan pokazao u drugoj utakmici.I Lazarevic je imao ulogu u timu i odigro je najkvalitetnije moguce.
Ne znam sta bi dalje rekao osim da se po novinama,medijima i ostalim internet portalima vise slavi poraz Obradovica nego pobeda Zvezde.
A sto se KLS-a tice,bie isti scenario ako se samo drznemo da povedemo tu su sudije.
Kompleksi su cudo i mogu da se lece ako se krene na vremeKolega ne treba ovde praviti tenzije, mi smo sami krivi celu ovu sezonu nismo povezali 2/4 kako treba.
Ako vi ne vidite mi vam oci nemozemo otvoriti. Uzmite samo ucinak dva kapitena oba tima. U sve tri utakmice Panter postigao ukupno 25 koseva. Na drugoj strani Lazic gle cuda takodje 25 koseva. I da ne zaboravim Panterov ugovor 2 000000 evrica, Lazicev 250000.A recite mi posto ste toliko opsednuti nasim trenerom da ga bukvalno vi navijaci suprotnog tima terate iz naseg kluba sta je ta trenerska velicina od grka izjavila nakon utakmice,jel neko gledao njegovu konferenciju? Ili ste svi cekali Obradovica da lecite frustracije i komplekse?
Po cemu ste vi igrali EL ove sezone. Deceniju upumpavana kinta za 13-16 mesto? Dvolicni ste.Bas je jadno izgledao Zeljko sinoc na konferenciji. Prvo kaze ....ako je neko kriv za poraz onda on sedi pred vama i ja nemam problema da to kazem...., a onda kaze da je dvadeset hiljada ljudi videlo kuda sve to ide odmah posle prve utakmice. Kiti se jedanajstim mestom u Evroligi, a Zvezdu ponizava zato sto je bila sesnajsta. Ta sesnajsta ti je ocitala lekciju da ces se jos dugo cesati tamo gde te ne svrbi. Jedino mu preostaje da zajedno sa Bodirogom vec od danas pocne da kmeci i lobira da vas pozovu u tu evroligu jer pobogu vi kao jedanajsti to zasluzujete.
Smith je sve video i objasnio. Cista provokacija vase sisice. Nasi crnci nasrcu ali za divno cudo samo na vase igrace, slucajnost?Da li si ti čoveče realan.Pa Naneli ga je u drugoj utakmici hvatao za gušu gde mu Lazarević reč nije rekao.Pa to je automatska diskvalifikacija ( samo da su sudije koje navlače za Zvezdu to videle).Jesi li video sliku Lazarevića.Nanelijevu nisu vaši portali prikazali jer nema šta da se vidi.Lazarević je suva inteligencija za ovog vašeg drugog orangutana.Pa nama nije igrao ni Hanga ni Topić pa niko nije kukao.Šta je orangutan pokazao u drugoj utakmici.
Šta vas briga za KLS-to je vama beznačajno pa pustite da je mi uzmemo da ne plaćamo sudije.
Vi menjate nemamo nista protiv. Kod nas Zeljko ima kredit do penzije.svaki normalan tim menja trenera kada ne ide
Pa o tome se i radi da vidite koliko vam je kapiten podbacio, a debelo vas kosta.Kako mozes da uporedis Lazica sa Panterom? Da si uporedio Nedovica pa ajd jer su suteri
Lazic je cist odbranbeni igrac koji u ovoj seriji je pogodio sve sto treba, sacuvao koga treba, ponasao se kakako treba kapitenski, kada je smirivao Gilespija posle 5. faula.
Partizanu to fali, fali neko kao Novica, Veca Petrovic, Bozic, takvi ljdui da budu kapiteni da drze svlacionicu.
Ovde bre vise stranaca nego domacih igraca i od njih Ponitka najvise ginuo na terenu.
Najsiskusniji igraci Ledej i Panter nista.
Prosto eksperiment sa Dozerom nije uspeo kao sto je uspeo sa Exumom, opet tada je bio i Madar u timu klasican plej
Losa selekicja igraca, igraci se zasitili neuspeha, sezona ocajna i to je to kako pocela sezona tako se zavrsila
cista statisstika
Kevin Panter - Partizanov kapitenski fijasko
Kapiten Partizana Kevin Panter poslednje velike šuteve (sve poene u seriji 7:0) pogodio je 30. novembra prošle godine u finišu duela sa Panatinaikosom koji je srpski klub dobio posle produžetka.sportklub.n1info.rs
sada treba popricati sa Panterom i videti gde je probelm
Pricace ti da se ona gasiPričaće ti da su oni bolji,
da su davno prošli naši dani,
al' ne znaju KAD SE ZVEZDA VOLI
SVI SU DANI PONOSNI I SLAVNI!
Kako samo kmecite pa to je tuzno i zalosno. Ne mozete da podnesete poraz jako boli.
Nebo je granica