Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Vaši čelnici su izjavili kako vas država finansira a vi mislite da skandiranjem odbijate novac od tog istog.Sve je to iz iste kuhinje.Mi više dobijano u FK a vi u KK.A što je najgore dobijaju naše pare a rezultati u Evropi-0.Opet lupetanje gluposti, zvezda nije izbacena 2014 zbog para za licencu nego ste krsili finasijski ferpley pa vas uefa izbacila iz evrope.
Nemoj vise da nas zvalonja pomoze, opet vi o njegovom pomaganju kako smo mi drzavni projekat.
Od kako su sektasi zajahali fk Partizan dug 50mil , teleoptik pod hipotekom.Nismo prodali krstenog ugraca 10god.Igraci odlaze zbog neisplacenih plata bez obestecenja(Asano i onaj crnac krilo).
Nikad gora ekipa, bez titule 7 godina.I onda dao vam Vucko za licencu.
Dok se kod miljenice pojavljuju fantomske firme sa 10mil, dug se spusta sa 65m na 30m preko noci.A para nigde, kao i u kosarci kad se preko noci smqnjio dug od 17m.
Sta kaze Sinisa mali, al se skuile pare za navijace i taj zid na zapadnoj tribini?Al bilo prvo zasedanje vlade na Rajku?
HITNA MOLBA DOBRINCANUDa li ce to kralj biti nokautiran? Dosta bolje igrate bez Tea madjioničara...
Ja sigurno NE. Nego da te pitam kad si se uhvatio hrvata sta kazes za ovo ?Pa i sad molite Vucka za pare.
Ako si obecao idi bice dobra atmosfera bez obzira... jedino sto ces lakse doci do karte. A ako bude utakmica od rezultatskog znacaja racunaj da ces za kartu dati od 50 do 100e.Ma ja pitam iz drugog razloga,ćerka mi se popela na glavu da idemo na utakmicu onu zadnju tad može zbog faksa.Pa ako nema rezultatskog značaja ja bi da eskiviram