Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ok,vi treba da se dicite vasim uspesima tad u kk, a ne gasenjem zvezde, hemofarma i ostalih....Jesu isti navijaci,mada primetio sam da ima razlika na kosarkaskim utakmicama. Na primer vodjenje navjanja protiv Reala(predivno) sada protiv Olimpijakosa katastrofalno i sramno da gore ne moze biti.
Pa kako nije bolje gasiti...imas upravu koja godinama posuje sa minusom... i niko ne moze da stane na put tome.
Nismo svi navijaci isti ali treba postovati ovaj princip: Voli svoje postuj tudje. To vreme Duleta je neko nase zlatno doba kosarke i svakom navijacu Partizana je ostalo lepo u secanjima e sad sto je tu bilo svega i svacega i ko se sa cim dici to je vec druga stvar...
Partizan je pre raspada juge imao dosta navijaca iz ex republika. Kao sto su Zeljka docekali u Splitu tako su docekani onu u BG.a tek ova parodija sa hrvatima u kosarci
hrvati ubili svoje u pojam,nemaju ni klub,dosli da navijaju za partizan
a ovako bilo nekad,od tada ih ubija karma
x.com
x.com
FK Partizan je tu cisto da izigrava rivala zvezdi, i slep covek bi to video. Vucela i Vazura sns ljudi , 7 godina bez titule. Samo nam fali da vrate onog pedofila debelog i Ilijeva narkomana.Ok,vi treba da se dicite vasim uspesima tad u kk, a ne gasenjem zvezde, hemofarma i ostalih....
Kod kk su navijaci ok jer ima kinte, i radi se biznis. U fk nema i prave njesra...
Uz 2,3 asistencije sudija kada je trebalo je sprečen poraz Reala a i standardno smo majstori da izgubimo dobijeno ali bez ijednog pleja ovo je i više nego dobro.Da li ce to kralj biti nokautiran? Dosta bolje igrate bez Tea madjioničara...
Mislis da sudije nisu pomogle Realu?? Ne znam da sam gledao neku utakmicu gde je vise sudjeno 2+1 i 3+1, da ne spomonjem onu tehnicku Nedovica gde je faul nad njim bio toliko vidljiv. Zakucavanje Hezonje klasicni trokorak tj. koraci i tako jos neke stvari, ali ipak su nase greske na kraju presudile.И сад треба да се дувамо да смо играли нешто... Реал играо са пола гаса и у финишу додао толико да победе...
Mi smaramo, a vas vodja koji ne zna da sastavi dve recenice ne smara??Smarate kolektivno zato sam i rekao sta je najjednostavnije resenje. Volim svoje postujem tudje i apsolutno nema problem da gledam i jedne i druge kada igraju. Ali potenciranje jednog te istog vec mesecima pa ubili ste u pojam temu totalno. Opet i to razumem jer vam tako vrhovna komanda servira ali daj te ljudi vise aman jedno te isto stalno...
Искрено, мени се не свиђа таква кошарка где се само одапињу тројке... Ми немамо шутере за два поена, слабо је било и продора у трећој и четвртој четвртини...Mislis da sudije nisu pomogle Realu?? Ne znam da sam gledao neku utakmicu gde je vise sudjeno 2+1 i 3+1, da ne spomonjem onu tehnicku Nedovica gde je faul nad njim bio toliko vidljiv. Zakucavanje Hezonje klasicni trokorak tj. koraci i tako jos neke stvari, ali ipak su nase greske na kraju presudile.
Drzava je uplatila licencu da bi FK Partizan mogao da igra Evropu i 2022 i 2023, evo i ove 2024 godine.Сад је држава добра?
Partizan je jutros dobio novčanu injekciju od tri miliona evra, saznaje Sport klub.
Novac, uplaćen preko Fudbalskog saveza Srbije, prosleđen je u Humsku na ime pomoći za dobijanje UEFA licence.
https://sportklub.n1info.rs/fudbal/srbija-super-liga/sk-fss-prosledio-tri-miliona-e-partizanu-licenca-ipak-visi
Ma ja pitam iz drugog razloga,ćerka mi se popela na glavu da idemo na utakmicu onu zadnju tad može zbog faksa.Pa ako nema rezultatskog značaja ja bi da eskiviramNije nikakva steta da ne ode dalje ovaj tim celu sezonu igra ovako kako igra a najveci krivac je ubedljivo Panter .Covek osim ispadanja iz ritma ili forme ima ogroman mentalni problem .Treba se zahvaliti i Ponitki a i ovog malog Trifu poslati na kaljenje u Borac iz Cacka .Prevaga je bila odsustvo najboljeg igraca ove sezone Zak Lideja u veoma vaznom momentu za tim. Najveca radost je Kaminski covek koji je bio ocajan jesenas proigrao i sigurno najvece osvezenje ovog proleca .
U ovoj i ovako rastrzanoj sezoni ostaje play off ABA lige bice vatre bice ludila ulog kao nikada do sada pratimo i iscekujemo
Opet lupetanje gluposti, zvezda nije izbacena 2014 zbog para za licencu nego ste krsili finasijski ferpley pa vas uefa izbacila iz evrope.Pazite sad ovo kada je Kalina trebao da ostane pre dve godine zvezda nije dobila pomoc od.drzave da zadrzi domaceg igraca kakav je Kalina,dolazi situacija gde Panteru istice ugovor i sta onda,onda.dolazi inekcija Zeljku i onom Savicu i produzuju pantera na 2,5m po sezoni,zatim 2014 zvezda biva izbacena iz evrope u fudbalu jer nemamo 800 000 eura,2024 fk partizan dpboja inekciju 3,2m od drzave zarad igranja evrope . To su samo jedne od mnogih a vidim i nastavice se ovako.