SPORT-Opšta tema

Држ се суперлиго сад кад Шумадинац Ђига почне да оре по прволигашким стадионима....

Ovde je golman išao nogama i prvi je stigao do lopte ili više ne važi ono pravilo start na loptuPre su se klizeći startovi kažnjavali sa leđa i crvenim a sada je bitno da je prvi došao do lopte-a što je igrač skoro pokrjan-nije bitno.

Ova situacija nije sigurno penal, po mom mišljenju. Obojica su bili u istom pravcu kretanja, što kod one naše situacije to nije bio slučaj. ;)

Nema tu mišljenja.Po pravilima ako je golman prvi stigao do lopte,penala nema.U ovom slučaju je golman došao do lopte nogama a u vašem slučaju rukama.Ali više nije ni bitno.Dokaz je kvaliteta ako je ta jedna situacija uticala na rezultat.To je Napredak a ne MS.Ne znam šta je bilo sa Mladošću.Da li je i tu sudija bio na protivničkoj strani.
Ne znam kakva su pravila za plej of,da li se nešto prenosi.

Nema tu mišljenja.Po pravilima ako je golman prvi stigao do lopte,penala nema.U ovom slučaju je golman došao do lopte nogama a u vašem slučaju rukama.Ali više nije ni bitno.Dokaz je kvaliteta ako je ta jedna situacija uticala na rezultat.To je Napredak a ne MS.Ne znam šta je bilo sa Mladošću.Da li je i tu sudija bio na protivničkoj strani.
Ne znam kakva su pravila za plej of,da li se nešto prenosi.
Nemoj Zoki da se sekiras osvojice miljenica titulu.

Nego Cigani ni reč da prozborite o podatku da je država prebacila vašem kk državni projekat preko kss novih 4,5 miliona evra koji nisu predviđeni vašim budžetom,znači još dodato na ceo vaš budžet.Ajde proverite malo i kažite nam nešto o tome.

Nazad
Vrh