Dali imas info jeli zvalavi upalio svetlo i u ratarstvu ili ce nasi domacini ici u Sloveniju i Hrvatsku da sluze po komsiluku ove sto nisu lider u regionu i sto su ljubomorni na nas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dali imas info jeli zvalavi upalio svetlo i u ratarstvu ili ce nasi domacini ici u Sloveniju i Hrvatsku da sluze po komsiluku ove sto nisu lider u regionu i sto su ljubomorni na nas
E to je pravo pitanje.Dali imas info jeli zvalavi upalio svetlo i u ratarstvu ili ce nasi domacini ici u Sloveniju i Hrvatsku da sluze po komsiluku ove sto nisu lider u regionu i sto su ljubomorni na nas
Da li verujes u Partizana. ......Sto bi rekli Madjari... Ta lepa Srpska jezikaPitanje je DA LI VERUJES U PARTIZANA ILI NE VERUJES
Pitaj kolegu Dobrincanina koji je nezadovoljan u poljoprivredi,snima emisije o bureku na njivama ali uplatio ovom Ostoji pare da plati porez jer nema se jbg u klubu,ima samo za igraceDali imas info jeli zvalavi upalio svetlo i u ratarstvu ili ce nasi domacini ici u Sloveniju i Hrvatsku da sluze po komsiluku ove sto nisu lider u regionu i sto su ljubomorni na nas
Ma odusevljen sam kako je sns ostoja banda zavukla ruku u drzavnu kasu, dovela gomilu crnaca i zeljka. Idila.Pitanje je DA LI VERUJES U PARTIZANA ILI NE VERUJES
Kada se neko nalazi u dubokoj septickoj jami za ocekivati je da mlatara rukama i nogama ne bili potonuo do kraja i udavio se u fekalijama medjutim neki u momentu davljenja i poniranja razmisljaju o gramatici MASI RUCICAMA COCI TAKO TAKO PLIVACICE MOJA PLIVAJ PLIVAJ .......TAAKOOO TAKOOOO NAPRAVICES CUDODa li verujes u Partizana. ......Sto bi rekli Madjari... Ta lepa Srpska jezika
To smo vec apsolvirali a PITANJE JE DA LI VERUJES U CRNO BELE I KK KAMERUN da li je to toliko tesko odgovoriti obicna tvoja procena je u pitanjuMa odusevljen sam kako je sns ostoja banda zavukla ruku u drzavnu kasu, dovela gomilu crnaca i zeljka. Idila.
Istina ali je majstor da motivise igraca npr uspeo je da probudi Jaramaza iz ocajne igre i forme a izgleda da su uspeli da vrate i Kaminskog iz bezizlazne situacije a ona partija Kaminskog od sinoc vec lici na nesto konkretnoA zar se Zeljko ne dernja tako na svakoj utakmici?? Sto se dere na one igri, ali se dere i na one na klupi.
Ipak vi pratite našu igru.U pravu si za Jaramaza. Rasturio je protiv Zalgirisa.
Ne,Željko je došao kao Partizanovac.Zato što oseća da tu pripada.Nikad da vas pitam. Zeljko kad je dosao rekao je da ce da gradi igru na Koprivici, Vukcevicu, Trifunovicu, Zagorcu,malom Drezgicu i da ce da afirmise jos neke mlade igrace. Kad je to zinula bulja pa zaboravio tu viziju i poceo da dovlaci strance koji su u proseku po milion??
Pa procena je moja da ce proci u top 8, da ce osvojiti nema sanse. Eto toliko.To smo vec apsolvirali a PITANJE JE DA LI VERUJES U CRNO BELE I KK KAMERUN da li je to toliko tesko odgovoriti obicna tvoja procena je u pitanju
Cek sad je problem sto se 2-3 godine zavukla ruka u kasu zbog Partizana, kod vas traje decenija i samo jedan top8. Ostalo borba od 13 do 18 mesta. Kod vas igraju samo belci, koliko su poena dali srpski igraci protiv mocne Albe ?Ma odusevljen sam kako je sns ostoja banda zavukla ruku u drzavnu kasu, dovela gomilu crnaca i zeljka. Idila.
dobro i gde ti tu vidis razliku u ova dva kluba???Vesna iz predgradja opet spominje porez. Ima li jos neko saopstenje?
Kad uleti Ostoja sa kintom i Covkis sa parama sa Kosova gde im je kraj.
Zeljko je dosao kada mu je obecano da ce imati Budzet za napad na evroliguNe,Željko je došao kao Partizanovac.Zato što oseća da tu pripada.