Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Na Areni su svi mecevi ABA ligeGde se derbi ABA lige prenosi.
---.Utakmica na koju cu staviti novac je GERMANY -SPAIN 1 , USA -IRAN 1 iako ce biti velike euforije mislim da su jenkiji kvalitetniji i mislim da Svajcarska nece trijunfovati protiv Kameruna to bi trebao biti X u glavu .U grupi gde je Argentina mislim da ce Argentinci proci na iskustvo i uz njih Meksiko kao drugi njima dajem prednost u odnosu na Poljsku i Saudijce .Toliko za sad bice iznenadjenja mnogo to je sigurno i to je dobro za svetski fudbal . Uzivacemo u neizvesnosti---malopre iako nisam planirao da igram zeznem ga u lajvu sigurica iz aviona i leže adekvatno rutina je čudo a još pomešano sa iskustvom i crvena krvna zrnca u plafon
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Piksi je pogrešio i kriv je a neće da prizna krivicu.U njegovom glasu se to čuje.Ne zato što smo izgubili,nego što nismo došli do brazilskog gola.Imali smo jedan šut prema tribinama.Pa sam je rekao da Brazilci nemaju krila.Strah me je i siguran sam da obe sledeće utakmice ne možemo odigrati dobro.Znači,moramo se pouzdati samo u sreću.Da nema boljeg od Piksija-ima i boljih i lošijih.Nisam ni ja za to da mu se seče glava zbog jednog kiksa ali ako ne prođemo dalje mislim da sam treba da da ostavku.STA SMO OVDE ZAKLJUCILI
Prvo smo dosli do zakljucka da je Piksi najverovatnije dezorijentisan i da ne zna sa sigurnoscu sta radi i da bi verovatno trebalo najuriti Piksija i dovesti nekog atraktivnijeg trenera tipa Kokeza ili Terza a mozda i Limenog iz beton lige .Nesto slicno sam procitao u komentarima skoro za Zeljka Obradovica posle 2 ili 3 poraza u euroligi DA TRENER MORA DA IDE I DA JE ON PROHUJAO SA VIHOROM DA GA JE PREGAZILO VREME i da se sada igra valjda drugacije kosarka nego sto se ranije igrala.
Zatim procitao sam ovde AKO NE MOGU DA POBEDE JEDNU SVAJCARSKU a ja bih samo drugarski posavetovao te znalce i strucnjake AKO JE STVARNO BRAZIL SVEMIRSKI TIM A SVAJCARSKA VEROVATNO LIMUNADA KVOTA NA POBEDU BRAZILA JE 1,50 STAVITE 1000 EURA I UZMITE 500 NI LUK JELI NI LUK MIRISALI ali ako bi neko izvadio iz slamarice crni fond za nedaj boze uvijen u peskiric i stavio ga na Brazil mozda bi doslo do razvoda braka a mozda bi poceo da prica sam sa sobom a mozda bi doslo ido najnepopularnijeg scenaria mozda bi nastupio srcani napad .Svi igraju fudbal danas i to vrhunski i to znaju ljudi koji prate intenzivno medjutim ima dosta ne informisanih i moze se svasta procitati .
Nasi su se vratili posle mnogo godina posta mnogo je izuzetno talentovanih igraca koji ce dugo igrati zajedno i potencijal je veliki hemija izuzetna A Piksi je posle mnogo godina masakriranja naseg fudbala od strane raznih mafijasa i menadzera uspeo da izvuce maksimum I CAK I DA NAPRAVI JOS DVA PORAZA U GRUPI NE BIH MENJAO PIKSIJA NEGO BI GA OSTAVIO NA MALO DUZI PERIOD jer za ovih godinu dana uradio je dosta lepih stvari za nas fudbal i to treba ceniti .
Mnogo njih bi da menja i najtrofejnijeg Obradovica i velicinu Piksija i legendarnog Dzaju valjda ti velikani smetaju a nikome ne smeta dusevni bolesnik koji je uneredio Srbiju i vratio u srednji vek ubunario u duznicko robstvo i sve rasprodao i prezaduzio za tog psihopatu novine pisu bajke i mediji informisu kao da je faraon i za njega je vec zazivela recenica A KOJI JE BOLJI ILI NEMAMO BOLJEG medjutim i to pokusavam da shvatim vec dugo vremena se intenzivno truje nervni sistem nasih ljudi / uglavnom labilnijih/ kao u sekti i posledice su nesagledive
ZAKLJUCAK Kako god odigrali velika podrska za Piksija i za ove momke i samo ovim tempom i u ovom stilu kao do sada i sve ce se to vratiti pod garancijom ne bojim se za buducnost WE ARE BACK
Koga bi ti predlozio umesto Piksija??Piksi je pogrešio i kriv je a neće da prizna krivicu.U njegovom glasu se to čuje.Ne zato što smo izgubili,nego što nismo došli do brazilskog gola.Imali smo jedan šut prema tribinama.Pa sam je rekao da Brazilci nemaju krila.Strah me je i siguran sam da obe sledeće utakmice ne možemo odigrati dobro.Znači,moramo se pouzdati samo u sreću.Da nema boljeg od Piksija-ima i boljih i lošijih.Nisam ni ja za to da mu se seče glava zbog jednog kiksa ali ako ne prođemo dalje mislim da sam treba da da ostavku.
Pa da li ti Švajcarsku stavljašu rang-Nemaca,Španaca...ili misliš da mi nismo dorasli ovom takmičenju.Odluči se.Misliš da će tući Brazilce.Jedno ti tvrdim.Brazilci neće biti prvaci.Titula ide u Evropu.
ma fora,ja moje i sad da mu stavim slogirao bi se sigurno zato mu i pokrivam dobitkeStvarno mislis da su njegovi??
Ne mislim da je bog i znam da ima trenera, samo trazim od tebe jedno ime koje bi ti predlozio i da bi se taj prihvatio posla..A šta ti misliš da je on Bog pa je nezamenljiv.Ima trenera.
Nije to na meni.Otkud ja znam ko bi se prihvatio a ko ne.A da li ti misliš da ako opet kiksne da treba da ostane.Znamo svi da smo se i na mišiće plasirali na SP.Sve je znao unapred.Zvezdaš sam i on je naš ali budimo realni.Svalio je svu krivicu na igrače.Gledajuci klupu samo stoper Mitrovic i Lazovic mogu biti adekvatne zamene u igri. Koliko god kao Zvezdas
Ne mislim da je bog i znam da ima trenera, samo trazim od tebe jedno ime koje bi ti predlozio i da bi se taj prihvatio posla.
Hahaha opet ti postavljas nesto kao kasnije....a ovde napisao igras keca znam da me kao palis ovo ono a u stvari ne kontas da sam sebe kanalisLule28 nešto si rekao Lule
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока