Nisam ti verovao kada si mi ukazivao na mane golmana Zvezde a bio sam zaslepljen a sve si skenirao do savrsenstva do najsitnijih detalja .I za upravu si sve bio u pravu bez dlake na jeziku alal vera majstore nazalost sve u epicentar
Каже Борјан ВАР је уништио фудбал.... а он је уништио пет прошлих Звездиних година и још толико колико ће се задржати у Звезди...
Дакле...
Први гол Борјанов а други гол Милуновићев... после сам шарао каналима... Канга је тешко износио лопту а имао је и пар грешака које нису биле фаталне овог пута... он не може сам да носи одговорност јер се не игра више са десетком какав је Пикси требао да буде...
Данас сваки играч мора да буде и нападач... и бек и штопер...
Погледајте колико задњи игачи учествују у креирању игре па чак и голмани... Додавања морају да буду сигурна и тачна... дозирана... ови наши из страха додају... исувише јако да би се то примило како треба... а и ти што примају су несигурни... тако се губе лоте и креирају се контранапади...
Погледајте како се игра сада... са поседом... течно, сигурно... не даје се лопта противнику док се не постави одбрана а и даје само да би се растурила организација одбране противничког тима јер када се поставе у одбрану то добри тимови одлично раде...
Или изабрати тактику М. Јунајтеда кад већ не можеш да имаш посед против јачих онда контра... и брза транзиција...
Немци су то експериментисали још у утакмици Бајерна у Београду... када су изашли са шест седам нападача који су играли и споља и унутра али су се враћали назад...
Ова тим је прегорео јер су га напумпали управа и тренер... пргласили су утакмицу са Хаифом за најважнију у деценији... Видели су пролаз у Лигу шампиона као готова ствар.... Онда Борјан направи катастрофалне грешке а они му дају доживотни уговор (шта год то значило)...
Онда је предузимач Станковић побегао дан пошто је размислио о противницима у групи... нису били атрактивни толико да подигну играче... и њега самога... А само је он могао да подигне тим који је стварао... и који је рушио прво што је терао Павкова па Охија па онда оне његове талијане, па се лако одбацивали сви који су било како сметали или који су имали било какав дил са ''екипом'' а сви имају... Непоштовање према овим играчима из Африке... то се тачно видело кад једном Канга изводио слободњак а Катаји је хтео... И ту постоји тихи бојкот... Саного не игра јер неће да потпише уговор... Па се толеришу Родић и Гобељић који кад дају голове против небитних екипа онда се дижу у небеса... па се доведе бек клинац који сагори у првој утакмици и после не игра... Па клинца платиш два милиона да ти игра у омладинској екипи... па малог Мијатовића шеташ тамо амо... ко је играо једном за сениоре не може да се врати у омладинце то сви знају.. Па Ераковић мора да игра јер треба да се прода... а игра бека онако како игра штопера... Па киксеви Срнића који су гурали тим само на доле... Па имаш преплаћног клинца који је на свежину дао пар голова који има јак уговор а који не учествује у одбрани... и то се видело синоћ...
Довели су тренера изузетног потенцијала у смислу теоријског знања... који је играо другу лигу Исланда... Зато је то добро функционисало кад је он био помоћник Становићу који стварно има петљу, срце и филинг али није добар у тактици колико је добар у увлачењу ''екипи'' јер има приватног интереса... Елем почели су да га руше јер се увелико спомиње онај други Милојевић... Мислим да неће водити екипу следеће године у лиги шампиона... јер то је лака лова за ''екипу''...
Да се ја питам ја бих исфорсирао младе играче из Графичара у другој полусезони... На полусезони бих отерао и голмана и Милуновића а Ераковића продао... Довео два млада штопера да их Драговић уиграва... браћу Митуљкић, Мотика и Мијатовић а отерао Пешића... Катајиа а Иванића оставио (а биће супротно)... И испрсио бих се за једног доброг маторог, искусног плејмејкера да разиграва ту децу...
Само што ништа од тога неће бити... јер се играју закулисне игре за трпање у своје џепове а на за добробит клуба...