Kako nema potrebe da delis sa nepoznatim tipovima pa ti to radis ucestalo samo posle meca a pre meca ocigledno nisi u stanju da realno sagledas situaciju a evo LULE28 rekao DA CE IM BAJERN 7 I POGODIO a jesenas clan ZELJOO isto rece covek prognozu delovalo je nadrealno i direktno u epicentar .To se zove strucnost i iskustvo a npr clan VUXS vidi sve dobre stvari u klubu ali vidi i lose strucan a surovo objektivan .Koga zabole sta si ti igrao na kladionicama. Sto se tice oglasavanja pre utakmice, ja je ocekujem kao dozivljaj i nema potrebe da to delim sa nekim nepoznatim tipom sa foruma koji utkmicu posmatra kroz kladionicu. Uz Zvezdu se istinski raduje, a i tuguje. To je strast, to je uslo u krv. Ko to razume cutace, ko ne razume od muke i zavisti ce pisati o Omoniji, Serifu ili FMPu.
Sto se tebe licno tice TI VOLIS ZVEZDU to znamo I TO SI PONOVIO MNOGO PUTA I BICES IM VERAN DO KRAJA ZIVOTA .Ta ljubav ne moze da se plati ,da se kupi ,da se ...................bla bla bla i bla bla bla ali ono sto mene zanima a verovatno i ostale simpatizere crveno belih odgovori iskreno ali budi brutalno iskren i bices velicina u mojim ocima DA LI SMES DA DAS VALJANU I STRUCNU PROGNOZU ZA MEC IZMEDJU RENDZERSA I ZVEZDE nemoj da okolisas ako ne smes a citam te kao bukvar mnogo si se uplasio i sama pomisao da je Rendzers uneredio milionere na njihovom bunjistu i strpao im 4 komada u gostima unosi jezu i stvara paniku i strah sto kaze Biske da ne pustam spot .Zatim im je kuci dao jos dva komada ukupno 6 i ti sada posto baratas ovim informacijama a znas da je Zvezda davala 0,5 golova po mecu zelis da ostanes rezervisan ne zelis da dajes nikakve izjave samo lukavo bezecujes sa strane
Posto ne zelis da ulazis u analizu ovog meca ja cu se odvaziti i reci DA ZVEZDA IMA SANSI DA PRODJE RENDZERSA I REALNO JEDINA DVA TIMA U ZREBU GDE POSTOJI NADA SU BRAGA I RENDZERS .Ovi ostali su dosta jaci a to sto je Dortmund koji ove godine igra u promenljivoj formi sa velikim oscilacijama pa je cak u tim mecevima bio lisen pomoci mnogih igraca i verovatno je prvi mec odigran sa sarolikim timom lezernije nego sto je trebalo i pitanje je koliko upiru za ovo takmicenje klubovi iz premijer i bundes lige .Nama su 50 godina odgovarali ostrvski klubovi i njihov nacin preskakanja igre medjutim trenutno mislim da nasim klubovima vise odgovaraju timovi sa pas igrom nego skakacke ekipe jer su kondiciono mnogo jaci i fizicki a samim tim i mentalno i takvim nacinom ti ne dozvoljava da umrtvljujes igru i uspavljujes po terenu .Trener Zvezde se mnogo pita u ova dva meca od njega ce mnogo zavisiti ja sam jedan od retkih koji veruje Dekiju Stankovicu .Rendzers je mozda blagi favorit na papiru ali sanse za Zvezdu postoje a pozeljna je sportska sreca bez koje nema nicega