SPORT-Opšta tema

Neposredno pre ove utakmice Piksi je krenuo da sutira penale kao Panenka i to je proslo par puta u prvenstvu ali je ovde vaznost utakmice zahtevala mnogo vise ozbiljnosti a pogotovu sto je Karalic bivsi golman Zvezde i .... dogodilo se sto se dogodilo

Ma smejem se glupostima coveka koji svoje glavne informacije dobija sa interneta i kladionice. Slazem se da je nekad bilo pristrasnog sudjenja, ali zar ne mislis da je i komsijama kad su bili u naletu sa titulama bilo sudjeno sve i svasta. Ipak ja hocu da se secam lepih stvari i dogadjaja, a njih je daleko vise u Ljutice Bogdana.

Nije smesno toje tuzno.
.Sto se tice ove utakmice juce po onoj maglustini to se po svim pravilima FIFE prekida momentalno i registruje se trenutni rezultat medjutim de da ga prekines na 1 2 nego nije iskljuceno da je RESPIRATOR pozvao sudiju kao sto je pozvao Terzu ili malog Vukomanovica i da NAREDI. Dali je juce bilo TALASA NA SEVERU I DALI SE CUPALO BUSENJE nema informacija jer se nije videlo nista ali me bas zanima kakav je bio posed lopte i dali se to malo popravilo na
Prvi gol Zvezde CIST OFSAJD IZ AVIONA ,drugi gol IZ IZMISLJENOG PENALA a trecem golu PRETHODIO OFSAJD. Pre treceg gola velika sansa za Zvezdu cak 3 ili 4 igraca u dubokom ofsajdu sudija pusta igru lagano .Na pitanje dali je sudija dobio PRELAZNU OCENU odgovor je NE DA JE DOBIO PRELAZNU NEGO NAJVISU MOGUCU OCENU. Mozda neko misli DA JE SVE PRIKAZANO LEPO I ZANIMLJIVO ali je rezultat vidljiv 20 godina nismo bili na Evropskom prvenstvu I UMESTO DA IGRAMO SA NAJACIMA U EVROPI MI GLUMIMO VOAJERE I GLEDAMO HRVATE KAKO SE TO RADI a isto je i u klubskom fudbalu a bice zanimljivo sada ako budemo prosli Skote koji ce tim nastupiti na Evropskom prvenstvu a nece sigurno pola ovih sto su izneli kvalifikacije. I OVO JE RAZLOG ZASTO SU STADIONI SABLASNO PRAZNI GODINAMA. Stalno ide prica zbog loseg kvaliteta fudbala sto je budalastina obicna pa u drugoj srbskoj ligi je nekada bilo vise gledalaca nego danas u prvoj. VUKS je rekao da je poslednja utakmica koju je gledao SARTID ZVEZDA zanimljivo i meni a imali smo svi besplatan ulaz a u prvoj Srpskoj i drugoj ligi smo imali po 15 000 gledalaca. A KAKO POSLEDNJA Prelep dan prepun stadion euforija nema igla gde da padne raspolozenje na nivou Zvezda jaka Sartid jak ALI ZVEZDA MORA DA POBEDI DA BI BILA SAMPION ni bod ne igra nista I I I STA JE SE DOGODILO .....pa ne treba covek da bude baba Vanga da bi naslutio 10 minut meca sudija ama bas bez ikakvog razloga daje dvojici igraca Sartida crvene kartone i Smederevo ostaje u 10 minutu bez dva igraca ALI..........OSTAJE I BEZ PUBLIKE jer je 80 posto gledalaca razocarano napustilo stadion.Dali je bio sampanjac dali se cupala trava dali je bio HEPENING I DALI SE SLAVILO DO JUTRA ALI JA SAM SE OSECAO TOLIKO JADNO I RAZOCARANO KAO DA SAM BIO NA SAHRANI A SAHRANJEN JE FUDBAL NAJLEPSA SPOREDNA STVAR NA SVETU

A najzanimljivija stvar koja se retko vidja A U STVARI SE UOPSTE NE VIDJA NIGDE NA PLANETI da prilikom ofsajda ili prilikom izmisljenog penala pa ponovnog ofsajda igraci Indjije uopste ne protestvuju kod sudije nemaju ama bas nikakvu reakciju sto je neverovatno a jos senzacionalnija je reakcija igraca Zvezde koji prilikom dosudjenog penala za njih ni grimasu nisu pokazali ni najmanje radovanje KAO DA UOPSTE NISU IZNENADJENI DOSUDJENIM PENALOM a ono sto je posebno interesantno i frapantno da je sudija u momentu kada je vidljivost bila 2 do 3 metra stojao 150 metara od mesta zlocina i dosudio kazneni
udarac

Какав је то фудбал био док је још играо Пријић... реке гледалаца су ишле да гледају прави фудбал. Од трибина биле неке фосне поређане полуиструлеле. Али момци су гризли до коске. Као мала деца смо се радовали стадиону и уласку у прву лигу. Па Војводина у купу. Па кад су долазили Партизан и Звезда. Највеће ривалство са Крагујевцем али бесмислено исфорсирано да буде непријатељства. А Крагујевчани диван народ. Додуше дивљаци и наши и њихови су исти.
Сартид је све плаћао чак и када дивљаци упадну у продавнице и покраду све живо. Причало се и о Темерину где су баш били лоши.
После Ипсвича је све било јасно.

A najzanimljivija stvar koja se retko vidja A U STVARI SE UOPSTE NE VIDJA NIGDE NA PLANETI da prilikom ofsajda ili prilikom izmisljenog penala pa ponovnog ofsajda igraci Indjije uopste ne protestvuju kod sudije nemaju ama bas nikakvu reakciju sto je neverovatno a jos senzacionalnija je reakcija igraca Zvezde koji prilikom dosudjenog penala za njih ni grimasu nisu pokazali ni najmanje radovanje KAO DA UOPSTE NISU IZNENADJENI DOSUDJENIM PENALOM a ono sto je posebno interesantno i frapantno da je sudija u momentu kada je vidljivost bila 2 do 3 metra stojao 150 metara od mesta zlocina i dosudio kazneni
udarac
Ha, ha, ha.

Secam se afera iz premier lige 80 godina proslog veka i tada je bilo NAJPRAKTICNIJE PLATITI GOLMANA DA KIKSIRA ILI DVOJICU IZ ODBRANE znaci nisi morao da ides u fazu da ceo tim zna nesto STO NIJE ZA JAVNOST .Medjutim danas placas sudiju -U STVARI NIJE TO NEKO PLACANJE TO JE MIZERIJA NEKA 100 EURA I FLASA VISKIJA ALI NE SNOSI NIKAKVE POSLEDICE da bi ga neko suspendovao ili degradirao i stvarno kada se pogleda kako igraci oba tima prihvatraju sviranje penala Zvezdini igraci se uopste ne raduju a protivnicki tako lezerno i smireno a znajuci mentalitet ljudi na Balkanu za mnogo manje stvari su spustali sudiju u bunar nego kao i sve drugo valjda su se ljudi pomirili SA NOVONASTALIM STANJEM kao kada ISIL STAVI GLAVU NA PANJ NEKOM MUCENIKU A ON VICE ...SECI. Nego da ne operecujemo previse temu sa LING LONG DIGIDIGI DONG PEDERSKOM LIGOM ono sto me sada opterecuje i stvara mi malu bolazan to je mec sa Skotima oni kao tim nisu nista specijalno medjutim nasa reprezentacija je prepuna oscilacija a posle losih kvalifikacija odigrali smo fantastican mec protiv ....e to je sad diskutabilno kakve Norveske a ja bi ih stavio u isti kos sa Skotima to je otprilike ista jacina tima i u principu ne bi trebalo da dolazi nista pod znak pitanja samo da sami ne pobedimo sebe a ako ima boga 20 godina nismo bili na Evropskoj smotri pa ovi od 25 do 30 godina ne pamte Srbiju na Evropskom prvenstvu BRUKA::jako_besan::

Poslednja izmena:
Кад је тако лако и јефтино потплатити судију зашто се онда брукате... није ваљда да немате сто ојра. Морнар ја верујем да Жељко чита твоје постове па прави ону његову емисију. Мада је и он помало и пророк... тачно је предвидео да ће неко да се зарази короном и да ћете да паднете на шесто или чак осмо место. Ево га сад и Натко заражен. Докле год за вас игра овај наш испрдак има да будете губитници... он носи лошу срећу... Зашто се не упиташ где су силне паре од продатих младих играча и зашто се сада не продају по реалној цени него кроз неке немогуће бонусе?

Кад је тако лако и јефтино потплатити судију зашто се онда брукате... није ваљда да немате сто ојра. Морнар ја верујем да Жељко чита твоје постове па прави ону његову емисију. Мада је и он помало и пророк... тачно је предвидео да ће неко да се зарази короном и да ћете да паднете на шесто или чак осмо место. Ево га сад и Натко заражен. Докле год за вас игра овај наш испрдак има да будете губитници... он носи лошу срећу... Зашто се не упиташ где су силне паре од продатих младих играча и зашто се сада не продају по реалној цени него кроз неке немогуће бонусе?
Nemamo VUKSAJLO od naseg sportskog drustva bojim se da su ostali samo dugovi i mafijasi kojih crnih 100 eura pominjes ali smo svesni novonastale situacije realnost je okrutna prema istinskim sportskim Partizanovim simpatizerima ali smo realni i prihvatamo trenutak u kome se nalazimo medjutim kod vas je ili fatamorgana ili volite one nadrealne pricice koje osvajaju srca nasih ljudi i ulivaju dodatno samopouzdanje i vracaju veru u sutra a taj nadrealni pravac je uveo vrhovni respirator i njegovi sledbenici i toliko su sugestivni da im se i sektasi dive i skidaju kapu

Nazad
Vrh