Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Tada je bilo oko 80000 gledalaca, guzva podnosljiva, ali ako te uhvati talas bude bas nezgodno. Gledao dosta derbija pred 90000 i vise gladalaca pa jug i sever krcati, a kako talas izgleda vidis tek kad krene na jugu. Ja sam u talasu na ebo mislim da je bila 87 godina kada smo pobedili strasni Real sa Sancezom, Micelom, Butragenjom Valdanom sa 4 2, a pri vodstvu 4 1 mislim Bosko zaustavi loptu u terenu da ne ode u aut, a posto je teren bio smrznut on otkliza u aut i samo par sekundi kasnije penal za Real i 4 2. Posle u Madridu igubimo 2 0 i ispadnemo. Bilo je tih utakmica koje se ne zaboravljaju, na primer Barselona sa Susterom i Maradonom i njegov fantastican lob iznad naseg Dike starijeg.@ Mornar
Odigrali su i hrabro i pametno medjutim taj fus gol Algentalera je napravio totalnu pometnju i promenio tok utakmice totalno .
Čoveče, jel ti znaš u kom je minutu bio taj gol? koji tok utakmice? šta pišeš bre?
PS Bio sam na jugu tada, nisam dva puta dodirnuo tlo, talas me nosio i po 20 metara