Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја бих ту додао и лацијоZA COCIJA Druze moj kada bi ti rekao da stvarno nisam mogao da zaspim ne bi mi verovao jer igram godinama singl ili dupli singl nista preko toga a bio sam ubedjen u zivot da ce INTER BARSA I NAPOLI PSZ DOCI X kao kuca i nista drugo ja nisam video na ta dva meca i to sam hteo da izmiksujem u kombinaciji i zbog posla sam zakasnio 15 minuta da odigram a sto se tice LIVERPULA pa on me je do sada prodao na kladionici u nekom ranijem periodu za jedan dobar luksuzan auto tako da verovao ili ne stvarno ne mogu da ih vidim ocima kao i REALA,SALKEA,GRASHOPERSA ILI PROKLETE ROME u Italiji a verovao ili ne JA SAM STVARNO NAVIJAO ZA ZVEZDU JUCE I BILO MI JE ISKRENO VEOMA MILO ne zato sto sam ljubitelj Zvezde [daleko bilo ] nego mi je bilo drago kada SIROTINJA SIKNE SKALP SKUPIM ZVEZDAMA [nije zlato sve sto sija] Liverpul je najverovatnije zavrsio svoj nastup u ligi sampiona jer bi PSZ to trebao da resi kuci u direktnom duelu a sto se tice ovih olosa iz PSZa koji su me prodali za 700 nemackoih maraka kad je igrao za njih DZej dzej OKOCA JOS SU MI TRN U OKU tako da cu najverovatnije da navijam za Zvezdu protiv ovih olosa iz Pariza [jeste cudno ali je istina] a sto se tice vaseg rukovodstva kao i rukovodstva fsj ostajem pri ranijim tvrdnjama DA TO NIJE NISTA DUPLO GOLO A ZA OVU VELICANSTVENU POBEDU MAKSIMALAN RISPEKT![]()