Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ја бих ту додао и лацијо (ко је игро на лсцијо - паре је бацијо )ZA COCIJA Druze moj kada bi ti rekao da stvarno nisam mogao da zaspim ne bi mi verovao jer igram godinama singl ili dupli singl nista preko toga a bio sam ubedjen u zivot da ce INTER BARSA I NAPOLI PSZ DOCI X kao kuca i nista drugo ja nisam video na ta dva meca i to sam hteo da izmiksujem u kombinaciji i zbog posla sam zakasnio 15 minuta da odigram a sto se tice LIVERPULA pa on me je do sada prodao na kladionici u nekom ranijem periodu za jedan dobar luksuzan auto tako da verovao ili ne stvarno ne mogu da ih vidim ocima kao i REALA,SALKEA,GRASHOPERSA ILI PROKLETE ROME u Italiji a verovao ili ne JA SAM STVARNO NAVIJAO ZA ZVEZDU JUCE I BILO MI JE ISKRENO VEOMA MILO ne zato sto sam ljubitelj Zvezde [daleko bilo ] nego mi je bilo drago kada SIROTINJA SIKNE SKALP SKUPIM ZVEZDAMA [nije zlato sve sto sija] Liverpul je najverovatnije zavrsio svoj nastup u ligi sampiona jer bi PSZ to trebao da resi kuci u direktnom duelu a sto se tice ovih olosa iz PSZa koji su me prodali za 700 nemackoih maraka kad je igrao za njih DZej dzej OKOCA JOS SU MI TRN U OKU tako da cu najverovatnije da navijam za Zvezdu protiv ovih olosa iz Pariza [jeste cudno ali je istina] a sto se tice vaseg rukovodstva kao i rukovodstva fsj ostajem pri ranijim tvrdnjama DA TO NIJE NISTA DUPLO GOLO A ZA OVU VELICANSTVENU POBEDU MAKSIMALAN RISPEKT