Stvar je u tome što se sve kao i obično svede na lične stvari i odnose. Ništa što sam napisao se nije odnosilo na vas lično. A vi ste se u svom pisanju meni obratili lično. A nije bilo potrebe. I nema potrebe. Pišite za svoj račun kao što pišem i ja za svoj. I to uvek bez ličnog vređanja. Sa poštovanjem onoga što je drugačije. Jer to pokazuje veličinu čoveka. To pokazuje kućno vaspitanje, porodične vrednosti i domaćinsku kuću. A to sam zaključio prateći vaša pisanja. Da ste iz domaćinske porodice. Zato nastavite da to potvrđujete, da ste iz domaćinske porodice i da imate porodičnu kulturu i vaspitanje.
A i da ste razumeli da sam vam se lično obratio a imate pravo da tako tumačite uradio sam to na prstojan, kulturan i na način bez vređanja i bilo kakvog spočitavanja i aludiranja na vas lično i na vaše pisanje na ovom forumu.
A ima par nepristojnih i nevaspitanih forumaša koji me lično vređaju. Nek im je s Bogom prosto i njima i njihovim porodicama.
Sve što pišem je moj lični stav i nije uperen protiv vas. Već samo protiv nepravdi koje se dešavaju u mojoj zemlji i mojoj zemlji. Zato i reagujem. Taj Nemanja Matić je vaš koliko i moj. I imam prava da imam svoje mišljenje u vezi njegovih postupaka kao što i vi imate to isto pravo.
Taj znak je sećanje na poginule u prvom svetskom ratu. Kao što i mi imamo svoj znak koji niko ne poštuje. I niko ga ne stavlja jer naravno mi svoje poginule ne slavimo već zaboravljamo. A onda se čudimo kako nas drugi ne poštuju i smatraju odgovornim za sve i svašta. Pa i za taj prvi svetski rat. Iako nismo krivi. A strašno smo kažnjeni.
Naravno Matić ima pravo da ne nosi ono što ne želi i da radi šta god mu je volja. Ali bi veći šmeker ispao da je stavio naš znak i da kaže par reči o bombardovanju. Ali i to nije njegova obaveza. On je samo jedan običan fudbaler. Danas zabavlja navijače u Engleskoj a sutra će u nekoj drugoj zemlji.
Tako da... drugarski pozdrav... sa ove pozicije ne bi trebalo da vam više lično pišem... ali videćemo...
- - - - - - - - - -
[h=1]NOVAK ĐOKOVIĆ - NAJBOLJI NA SVETU[/h]
Novak Đoković je najbolji na planeti! To smo znali, onako, za svoju dušu - ali sad i ATP lista to potvrđuje.
Iako nije uspeo da osvoji masters u Parizu, Novak Đoković se vratio na prvo mesto rang liste Asocijacije teniskih profesionalaca.
https://sport.blic.rs/tenis/novak-djokovic-atp-lista-najnovije-vesti/fcq0bjz