Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne samo da je Muslin trebao da nas vodi,nego su i igraci koji su izborili taj plasman trebali da idu.Da ,ni kod Muslina nije bilo igre .
Mada sam ja misljenja da je Muslin trebao da nas vodi na prvenstvu.
On je kao selektor izborio plasman za razliku od nekih svojih predhodnika i trebalo ga je pustiti da odradi do kraja .
Najbolji tim nas je doveo na to prvenstvo. Ovo sto sad radi ovaj to je po necijoj naredbi. Uostalom i Kokeza je sam rekao da Muslin nije hteo da ih poslusa da pusti neke igrace da igraju.Mora se uigrati i nekako doći do najboljeg tima, a opet od budućih rivala na prvenstvu sačuvati neke taktičke zamisli i postavke.
Bas tako. Ionako bi se povukao posle mundijala.Svakako ,
I ivanovic kapiten
Kad je bio kvalifikacije treba i na prvenstvu...
Pa u novom ciklusu neka menjaju ako im nevalja .
Bas zbog toga je Muslin igrao 3-5-2. Sa 3 stopera jer od Kolarova u odbrani nema vajde,a kasvetnog desnog beka nemaAli svakako da je utakmica u većem delu loše odigrana, pogotovo u odbrani gde nam je onaj šatirani prolazio kad god je to pokušao i to sa obe strane. U prvom poluvremenu preko leve a u drugom preko desne napadačke.