Sto se tice celokupne situacije mnogi smatraju da je ovo veliki uspeh sa obzirom da nas nije nigde bilo godinama a ispadali smo pre prvog kola od nekih amatera i od nekih klubova za koje niko u Evropi nije cuo a ako se pogledaju rezultati u ovom takmicenju svima je jasno iz aviona da premijer liga,bundes liga,Spanska i da ne nabrajam ne pridaju paznje ovom takmicenju i igraju za kladionicu i izvode neke b i c timove i non stop dolaze nebulozni rezultati tako da je ovo takmicenje totalno izgubilo smisao a ako neko na ovo gleda kao na ozbiljno takmicenje mislim da je debelo u zabludi.Jedino takmicenje gde nema foliranja je LIGA SAMPIONA A od 1992 godine do danas koliko smo puta ucestvovali tu katastrofa,ovo je zamazivanje ociju a ako mi neko kaze da nije ja onda kazem stavi 100 eura na nase protiv Ludogoreca ili Plzena ili Bate Borisova ili nekih Kiprana ,pa ja ne bih smeo da stavim protiv MLADOSTI iz Lucana sve je ovo mnogo mnogo tanko ovde mozda jedino ozbiljna privatizacija od nekog Rusa mozda pije vodu a inace ovde se ne nazire nista konkretno godinama