SPORT-Opšta tema

Navijacki kec iz sveg srca. Sa druge strane gledano to je i realno, sve drugo je iznenadjenje. Uh sto mrzim itnenadjenja .

Zelim svu srecu domacinima Dancima na ovoj utakmici jer imaju navijaca vise nego mi, a nama tri boda naravno iako kao po obicaju matorci ne prikazuju igru kao mlada reprezentacija. Mladi me odusevljavaju, borbeni do kraja :)

Nasi kao da su na treningu ,opusteno bez ikakve zelje ,najlosija utamica u poslednjih nekoliko godina...::samo bes::::samo bes::::samo bes::
2guns.gif

Mislim da je krajnje vreme da se FSS izvini GOSPODINU Radomiru Antiću, i zamoli ga da se vrati na mesto selektora, a Toleta najuriti jednom za svagda.....

Moze i Murinjo da dodje, oni nece pa nece da igraju, ljudi gledajte mladu reprezentaciju, dobar fudbal, igraju 90 minuta... Ovi matori dolaze da odmaraju..

Ono sto su nasi fudbaleri koji nastupaju za drzavni A tim pokazali sinoc je ravno katastrofi, a oni su u najmanju ruku bili
joker.gif
na terenu. Ta nezainteresovanost i nemoc igraca proizilazi od glavnog
chef.gif
u kuhinji FSS. Sve to treba dobro
tamburanje.gif
i smestiti u
zatvor5.gif
. Kada se tako srede stvari mozda ce igraci imati i volju da igraju za drzavni tim. Cestitam igracima Danske na zasluzenoj pobedi.
applause.gif

I evo vec pocinju ostavke i smene:

http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropsk...-novi-selektor-Srbije-ce-biti--Radovan-Curcic

Poslednja izmena:
Nije valjda da veruješ šta kurir piše.Pa pre bi poverovao u priče pokojnog Minhauzena nego u njihovo pisanje.

Kada se mec namesta sigurno da svi igraci ne dobijaju jednak deo kolaca. Tada ima nezadovoljnih koji posle izvesnog vremena progovore i iskazu svoje nezadovoljstvo. Proslo je 40 godina, a niko od ucesnika nije ni rec progovorio. Da je nesto bilo prvi bi se prozivali Djoric i Dzajic jer jedno vreme nisu govoroli, a bata Djora je zestoko kritikovao Dzajin rad. Mozda je Panatenaikos i potrosio pare, ali za organizaciju ubacivanja nekih sedativa u hranu o cemu se puno pricalo od prvog dana pa do danas.

Pa naravno da igraci nisu dobili te pare vec neko iz uprave kluba ko je imao moc da stavi carobni lekic u hranu. Posle toga kome je do fudbala kad stomak zavija.

Ma ljudi manite se "kurira". Takav trac list ko i malo drzi do svoje inteligencije ni ne cita. Verujem u ono sto je coci napisao, pa vec bi do sada provalili da je nesto muskano.

Nazad
Vrh