SPORT-Opšta tema

Ne verujem da ce UEFA promeniti odluku , nista nisu albanci bolje vidjeni u Evropi od nas . I oni a i mi gledano sa strane Evrope dno dna . Jos nam ova glupost falila da bi smo pokazali pravu sliku i mi a i oni. Pazljivo gledajuci ovaj snimak . Niko nama nije kriv ,na teren je uletelo i previse neprijatelja Srbije. Svi ovi istetovirani i maskirani da je neki zakon svi bi oni trebali odgovarati i biti u zatvoru . Ne razumem sta ce na terenu najveci neprijatel srpskog fudvala , zar nije njemu zabranjen pristup bilo kakvoj utakmici , a da ne pricamo o utakmicama nase reprezentacije. Ocigledno je da kod nas ti ljudi imaju debelu podrsku iz pozadine. Zbog nekoliko debila sad mora da ispasta cela drzava .

Slazem se sa Duskom, albanci imaju trgovinu kojoj ni ameri ne mogu stati u kraj, novca vise nego 10 najvecih bogatasa na svetu, mogu da nam rade sta zele... objasnjena me ne zanimaju, jer u njima logike nema, zanima me hoce li stvarno nase fudbalere snajperom da skidaju u albaniji( namerno sa malim a) ???Finansijski jesu jaci, i cini mi se ako je tacno da se u FIFI sve vrti oko novca, da smo u albanskoj milosti i nemilosti! Ja sam deebeloo zaratio sa albancima, nemogu glavu da dignem od njih, napadaju vredjaju svaki moj komentar, od toga da sam terorista koga treba unistiti pa da sam izdajnik itd.... Jos ovo g od telegrafa izbacuje na Fb razne gluposti promociju albanskih lepotica itd.... Meni naravno muka od toga postavim pitanje zasto, i albanezi i nasi me zaspu uvredljivim komentarima, aj albance razumem al sto nase **greška *ebem li ga nemam pojma... PRestao sam da pratim telegraf jer ga smatram anti srpskim novinama, ne postuju nijednog stanovnika Srbije.. I prestao da se nerviram i komentarisem, ne zbog straha ili bezbednosti, vec vidim da sta god uradio ili rekao nasi i njihovi me poklope, tako da dizem ruke od ovih nasih predstavnika Srbije.... Samo se nadam da nece biti toliko oholi (kukavice) da ciste nase snajperom!

Pa jel se to odluke donose ko je kako cenjen ,vidjen u evropi ili po tome ko je u pravu . Da nije bilo onog drona niko ne bi uleteo u teren ,da nisu napali Mitrovica ne bi izbila tuca...treba traziti UZROK problema a ne pricati o posledicama . Snajperi ,pa to su bajke za veci tiraz novina ,ipak je 21vek
vasil.gif
.

Jugi druze kad procitam neki tvoj komentar stvarno mi te bude zao.Evo ovo pisem zaista dobronamerno i nemoj se uvrediti molim te.Verujem da zivis u takvom okruzenju gde se veruje u snajpere na fudbalskim utakmicama i slicno ali definitivno mislim da nisi ti kriv.Mozda nedostatak obrazovanja ili ko zna cega,ali tebi definitivno treba pomoci,jer duboko verujem da imas dobru dusu.:ppozdrav:

Meni pomoc???? Nedostatak obrazovanja??? A koja obrazovana ustanova bi pomogla po tebi?? I koji doktor?? I pre svega meni kad neko posalje poruku ja mu odgovorim, a ti tri meseca mozda jace, nisi odgovorio na poruku, a zalepio si se za svaki moj post, ko lepak za papir, ako kazem da su huligani losi, ti si tu da me poklopis, ako kazem da ekstremisti imaju nameru da naprave masakr ti si tu da me poklopis, ako kazem da nasa liga nije dobra ti si tu da me poklopis, ja Marko za tvoju informaciju studirao sam PMF i imam trenutno 2 godine ekonomskog fakulteta, zbog finansija sam trenutno prekinuo skolovanje.. JA nikada nisam rekao da li verujem ili ne? Ako bas hoces da znas jedva cekam taj mec da vidim hoce li fasisticka bagra da ispuni svoja obecanja!!!

- - - - - - - - - -

JA neznam jesi ti mozda zaljubljen u mene ili sta, pa komentarises i pratis svaku moju rec kao paparaco sto prati javne debile??? Ako jesi odmah da ti kazem da tu vrstu populacije organski ne podnosim, volim nezniji pol, devojke uglavnom brinete, retko kada plavuse...

- - - - - - - - - -

16:20! A sada je 17:00! Dodjes bockas nekog, provokator pobegnes na par meseci i opet ista prica, drugi cute a jedini ja imam petlju da ti to kazem! Ti si ocigledno ovde da podjebavas na finjaka onako sa strane lezerno, sto stvarno ovde nije ni mesto a ni vreme! Ti, i onaj sto je kobajagi bio na raznim sajmovima od Berlina do Moskve od Pekinga do Milana svakom je nasao manu, i stao na zulj! Moj savet je da prekines sa provokacijama, bar zaobidji mene, oni koji ti cute njih mandaj, mene z a o b i dj i!!!

Poslednja izmena od urednika:
Ne treba ljudi da se medjusobno trvemo bas onda kada treba da smo slozni i da imamo priblizna misljenja i stavove u vezi one utakmice sa Albanijom. Kako se to fudbalski kaze: "spustite loptu na zemlju".

Kod mene je vazdan spustena lopta, gazenje ne dozvoljavam, provokatore mufjuze ne volim, ja za takve ljude kazem cim ti pruze ruku i kazu dobar dan tri puta razmisle kako da te zeznu, na celo im pise velikim slovima mufjuz.... Moze sta hoce da radi, da odem sa foruma necu pa sve da mi drzi pistolj na celo i tacka! Forum je dobar!
Zaobilazim ga u sirokom krugu ali covek je kao cicak, ti ga ne trazis sam se kaci...

- - - - - - - - - -

Ovi u Partizanu kada bi hteli makar malo da potrce makar malo cisto da rival ne igra na prvu loptu...

Kako je dama počela da vodi Sautempton na vrh, iako je fudbal ne zanima - izvor sport.blic.rs

Southampton je bez premca najveće osveženje evropskog fudbala u ovoj sezoni. "Sveci" su zabeležili najbolji start u istoriji kluba u Premijer ligi, u prvih 10 kola su osvojili 22 boda, pa su ispred Mančester sitija, a ispred njih na tabeli je samo Čelsi. To je bio povod za istraživanje Rojtersa - kako je počeo da se stvara uspeh?

Ne pratim toliko sport, ali vidim da se o Southamptonu dosta priča u poslednjih par nedelja. Mada sad svi nabrajaju redom u čemu je tajna takog uspeha, da znaju to bi i sami primenili na svoje klubove.

Malo novca odlicni fudbaleri, kad ljudi rese da rade, a manje da trose naprave odlican posao :) Ako ostanu zajedno bice to pun pogodak sledece godine :) U revodu sto bih uzeo fendt kada mogu belarusa jeftiniji a isto zavrsava posao :osmeh:

Da se podsetimo:

Partizan je na današnji dan pre ravno 30 godina savladao Kvins Park Rendžers sa 4:0 i nadoknadio londonskih 2:6, a čuveni Eurosport taj duel svrstao među najveće ikada odigrane...
Igrao je Partizan i veće i važnije utakmice, ali teško da je bilo dramatičnijeg dvomeča u istoriji kluba iz Humske od onog protiv Kvins Park Rendžersa u sezoni 1984/85! Na današnji dan pre ravno 30 godina crno-beli su na stadionu JNA nadoknadili londonskih 2:6 i trijumfom od 4:0 uspeli da priđu u treće kolo Kupa UEFA.
Duel za istoriju i večno sećanje, pisalo se nakon veličanstvene pobede Partizana, da bi dvadesetak godina kasnije i renomirani Eurosport odao priznanje akterima ovog spektakla, proglasivši beogradski revanš za jednu od 100. najboljih utakmica u istoriji fudbala, preciznije, svrstao ju je na 70. mesto.
Crno-beli su u London otputovali puni samopouzdanja, rešeni da zabeleže dobar rezultat. Iako je iza KPR-a bila sjajna sezona (peto mesto u ligi ipsred Arsenala, Totenhema, Aston Vile, Evertona...) to nije bio tim od kog je trebalo strahovati. Ipak, i pored sjajnog preokreta na početku utakimice (Klinčarski izjednačio, pa Mance dao onaj čuveni gol koji se i danas prepričava), već do poluvremena Kvins Park je vratio prednost na svoju stranu, da bi se u nastavku igra gostiju potpuno raspala. Partizan prima još tri gola i kući odlazi s katastrofalnih 2:6! U tom trenutku najteži poraza u istoriji kluba...

Izabranici Nenada Bjekovića, tada trenera Parnog valjka, bili su prežaljeni posle takvog rezultata, ali u Beogradu crno-beli su režirali pravo malo čudo i slavili pobedu koja nikada neće biti zaboravljena.
A počelo je kako se samo poželeti može. Igrao se treći minut kada je Dragan Mance prvi put matirao golmana Policajaca. Usledilo je zatim zatišje sve do finiša prvog dela, kada je dosuđen penal za crno-bele. Dragi Kaličinanin preuzeo je odgovornost i - bio siguran. Na stadionu ludnica, oko 50.000 ljudi više nije ni najmanje sumnjalo da KPR mora da padne. Čim je počelo drugo poluvreme Miodrag Ješić postigao je i treći pogodak, da bi u 63. minutu Zvonko Živković zapečatio sudbinu Engleza - 4:0.
Nažalost, ovaj sjajan tim crno-belih zaustavljen je već u narednoj rundi, pošto je bolji od njih bio mađaraski Videoton rezultatom 5:0 i 0:2...

A danas ::sramota:: , Partizan-Besiktas 0-4,Dinamo-Salcbrg 1-5...U Sautemptonu su se kockice poklopile ali dugo je prvenstvo neverujem da ce moci do kraja izdrzati trku sa klubovima koji su puni ::novac::.

Nazad
Vrh