Meni pomoc???? Nedostatak obrazovanja??? A koja obrazovana ustanova bi pomogla po tebi?? I koji doktor?? I pre svega meni kad neko posalje poruku ja mu odgovorim, a ti tri meseca mozda jace, nisi odgovorio na poruku, a zalepio si se za svaki moj post, ko lepak za papir, ako kazem da su huligani losi, ti si tu da me poklopis, ako kazem da ekstremisti imaju nameru da naprave masakr ti si tu da me poklopis, ako kazem da nasa liga nije dobra ti si tu da me poklopis, ja Marko za tvoju informaciju studirao sam PMF i imam trenutno 2 godine ekonomskog fakulteta, zbog finansija sam trenutno prekinuo skolovanje.. JA nikada nisam rekao da li verujem ili ne? Ako bas hoces da znas jedva cekam taj mec da vidim hoce li fasisticka bagra da ispuni svoja obecanja!!!
- - - - - - - - - -
JA neznam jesi ti mozda zaljubljen u mene ili sta, pa komentarises i pratis svaku moju rec kao paparaco sto prati javne debile??? Ako jesi odmah da ti kazem da tu vrstu populacije organski ne podnosim, volim nezniji pol, devojke uglavnom brinete, retko kada plavuse...
- - - - - - - - - -
16:20! A sada je 17:00! Dodjes bockas nekog, provokator pobegnes na par meseci i opet ista prica, drugi cute a jedini ja imam petlju da ti to kazem! Ti si ocigledno ovde da podjebavas na finjaka onako sa strane lezerno, sto stvarno ovde nije ni mesto a ni vreme! Ti, i onaj sto je kobajagi bio na raznim sajmovima od Berlina do Moskve od Pekinga do Milana svakom je nasao manu, i stao na zulj! Moj savet je da prekines sa provokacijama, bar zaobidji mene, oni koji ti cute njih mandaj, mene z a o b i dj i!!!