SPORT-Opšta tema

Kad navijas za tim koji katastrofalno izgubi onda naravno kazes da je bolje da nisi gledao. To sto ti nisi gledao je tvoja stvar, ne komentarises i to je sasvim OK.

Pa Makabi se predao pre nego što je počela utakmica.Ali bitno je da dobijete krila za putešestvija.Za vas je sad samo nebo granica.Sad sudije nisu bile problem jer se Licemer skoro izljubio sa njima na početku utakmice.

Iz tvog pisanja se vidi da si malo frustriran.Prvo zato što misliš da je puštena utakmica a posle toga što mrziš Željka i na kraju što misliš da su sudije naše.
Samo opušteno,nadam se da ćemo uspeti da uđemo među deset a dalje ćemo videti.
Evo ja vama želim da takođe uđete među 10 i možda dođe do utakmice između nas.

Iz tvog pisanja se vidi da si malo frustriran.Prvo zato što misliš da je puštena utakmica a posle toga što mrziš Željka i na kraju što misliš da su sudije naše.
Samo opušteno,nadam se da ćemo uspeti da uđemo među deset a dalje ćemo videti.
Evo ja vama želim da takođe uđete među 10 i možda dođe do utakmice između nas.
Jedino što si dobro shvatio je da mrzim Željka jer je veliki licemer i veliki protivnik domaćih košarkaša i što krivce u porazima traži svugde a u sebi ga ne vidi.Ovo ostalo se videlo.Ni u jednom momentu nisam napisao da ste nezasluženo dobili najgoru ekipu u EL.Napisao sam da vas tek sad čeka prizemljenje.Jel se grlio sa sudijama.Jel Makabi pružio neki otpor-nije.Šta je tu frustrirano.
Ja i Zvezdu kritikujem ako nisi primetio.

Samo opušteno,nisam primetio a ako ćeš pravo i ne interesuje me da li Zvezdu kritikuješ.
Sva sreća pa se vi ništa i ne pitate za Obradovića.
Čovek ima više titula Evrolige nego što ste vi učestvovali.

Kad je zadnju osvojio.
Njega više Turci treba da veličaju.Zar ne.Jel ima koju EL sa srpskim klubom.
Ja mislim da čak treba da promenete i ime jer nemate sem Marinkovića,domaćeg igrača.

Meni vise smeta sta on radi po nocnim klubovima sa maloletnicama nego to sto je sa turcima osvajao. Jednostavno moral i covecnost kod ovog coveka je upitno veoma....

Nazad
Vrh