SPORT-Opšta tema

Ova kosarka je stvarno postala smesan sport. Koja su to vise pravila za slobodna bacanja ili ne, i gledaju snimak i opet dva bacanja. Ne da nije bilo na sutu, nije ni uhvatio sa dve ruke loptu. Uvek slobodna sudijska odluka koja nema veze sa pravilima.....

Navlače na Špance.Samo te 2 odluke sudija su mogle doneti bodove domaćinu.Ali i naši brate sa 17 razlike da dozvole neizvesnu završnicu.Teo kad uđe Zvezdi se istopi prednost.

dobro je,zabelezena pobeda

Teo mozda ne bi ni igrao da se Yago nije povredio(srecom na kraju je zaigrao i bio vazan u pobedi u poslednjih 2 minuta)

Nedovic je danas bio takav da mu se oduzme nedeljna plata,a ako ponovi ovakav mec citavu mesecnu platu
ovo je bilo kriminalno izdanje od njega

11/8 skor,moze se reci da smo u top 10 gotovo pa sigurno sada

sledi nam 8od9 meceva u beogradu(taj jedan je put do crne gore i ocajnog mornara),nema letenja...odlicno ovo deluje

bez petruseva danas moze se reci iako je odigrao nekih 4-5 minuta ali se videlo da nije ni za k

jedino me sad plase nedovic i teodosic koji ocigledno vise nisu za ovaj nivo evrolige

Ako dobijemo bar jednu biće dobro.Mi bolje igramo na strani nego kod kuće.Mislim da će Braun biti dobar.Vidi se da je borac.Juče je ubacio 2 frljoke.Grk mu polako povećava minutažu.

To je dobra prednost 11 kola u bg, bez putovanja gde si na 9 domacin sa svojom publikom. Mislim da je ovo dobra sansa za da se prodje u plej of ili barem plej in, pa posle kako bude.
Samo povrede da nas ne osakate pa da mora teo da igra onda ide sve u propast covek je skroz zalutao i zaboravio da igra kosarku.

Ne znam da li ste primetili da Teo kad god uđe odmah šutira sa istog mesta i uglavnom promaši ali Grk ili ne vidi ili ga ovaj ne sluša.Ali mali Jago polako postaje kao Kampaco.Ide on i ne boji se nikog.Ali mu nije korner mesto za trojku nego sa sredine i nekih 7,8 metara.Ali je mnogo puta pravio nesportske i faulove kad ne treba.Treba Grk malo da ga polije ladnom vodom.Kalini nije bilo veče,Dedi takođe.Mnogo je falio Petrušev zbog skokova pod koševima u čemu su Španci bili mnogo bolji.I ko god kaže da je u pitanju sreća,Da je tako ne bi bilo 17 razlike.I mislim da Grk mora da počne utakmicu sa 2 pleja a ne sa visokom petorkom jer nema nikog za trojke a i pokazalo se da nije dobro.Nabiju nam razliku i stalno motaj.Da nije ludi Jago ušao sve bi bilo obrnuto.A zašto se Grk kocka-nije mi jasno.

ma ne bi igrao juce Teo da se Yago nije povredio

srecom se Yago vratio na kraju zadnja 2 minuta

Teo i nedovic u ovom stanju su samo za Abu da ovi ostali odmore--kodi,yago i canan

Kanan u mesec dana ostao bez 3 vrlo bliske osobe,zato je i u kanalu....to se sad saznalo tek

Ja bih i Kosticu sad protiv FMP dao bar 15 minuta da igra

Басконија имала 15:0 за три поена у првом полувремену.
Да су дали барем 5 ми не би опепелили у другом.
Али важна победа.
Надам се да ће Недовића једном кренути.
Свиђа ми се сада како се боре. Па какав год да буде резултат није важно ако дају све од себе.
И овај Браун делује да ће да се уклопи.
Али види се да Боломбој вреди доста.

Pa ni nas sut nije bas nesto sluzio, takodje ni slobodna bacanja, Ne treba zaboraviti da se igralo bez Dobrica i Petruseva koji puno znace za ovu ekipu, takodje i bez Dauma koji moze da odigra vazne minute. Mene brine nestabilna forme Mitrovica i Nedovica.

oni 0/15
mi 4/14

u drugom poluvremenu
oni 6/13
mi 1/12 za tri

ukupno
oni 6/28
mi 5/26

na kraju bolji procenat suta imaju oni nego mi

21,4%---19.2%

da je teo kada je sutirao ubo bar jednu u toj trecoj cetvrtini resilo bi se lako,ovako je on fulo mislim 3od4 napada zaredom i ovi to iskoristili

Nazad
Vrh