Spisak otkupnih mesta i cena

Lokacija Lipovica prema zaklopaci inace bacena urea da se zaustavi zrenje i jos malo su u gustom sklopu i to je to

Uvoze iz Grcke zato sto su ove nase rane sorte ,,omlacene'' od mraza pa se prodavale po 180.00 din ovde kod mene.

A reci mi to sa ureom tj azotom uopšte koji uspori zrenje, kako misliš bačena, u zemlju ili folijarno? Nije mi logično u zemlju jer joj treba vremena dok se razloži i usvoji, kada si to bacao, koje količine?

Bacao kad je bilo zagusenje sa tresnjom i kad se videlo da ce biti cirkus ,baca se 3-4 sake dobre ne nikako vise ,i uredno oprskane decisom poslednji put,Danas odmaramo tresnje su mokre nema branja Ako se pretera nece stici da uzri uopste :osmeh: Nude se neke kajsije po 70 80dinara na pijaci u Ritopeku ali to kupuju obojeni a oni to znaju da ucenjuju poprilicno

Pa kaže baca pa ja kontam na zemlju, samo ne shvatam kako to voćka tako brzo usvoji a preko zemlje se radi...

U kojoj fazi si koristio Decis?

Decis pred berbu to je zadnje prskanje samo parcele koje kasnije berem , Ma urea se baca iz sake ne folijarno samo oprez moze da se desi da ne uzri uopste .Danas sarena 150 za ruse erc 100 za N.Pazar.E da se pohvalim danas smo brali i julsku lepoticu i otisla po 75 dinara malko gradirana :osmeh:

Da kruska jos je malo i prezrela tj zuta skroz .Danas Kanada 150 sarena 150ohridska 130 trazi se roba poprilicno::novac::

Mislim da je junska lepotica al nema veze, dobra je cena svakako!

Poslednja izmena:
Kod mene takođe poneka već ima, ali ja čekam još par dana jer sam štitio protiv truleži pa dok prođe karenca...a čekam i otkup da bude, rekli su od nedelje, kako napreduju pitam se šta će dočekati taj ponedeljak a da ne završi na podu :osmeh:

Ja imam sad 30ak stabala raznoraznih ne znam ni sam šta je šta, neke sam obrao, neke samo što nisu a neke se još uvek zeleno-braonkastaju :osmeh:

Nije isključeno da će ove godine za rinfuz da bude niža cena jer su dosta rodile, ali ne bih se kladio na 20 već na 30-35, videćemo :osmeh:

Nazad
Vrh