Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Пре сат времена сам оченуо ноктом пет пупољака на три различита ластара. Измрзла је само спољна опна пупољка која се сасушила и која и даље покрива пупољак. Унутра је зелен пупољак дужина 2 милиметра што је јасан знак да је све у реду.Ako vilamet kilać nije izmrzao nebi trebalo ni on. Mene bi vise brinuli pupoljci na stablu nego to unutra.
Ja se toga nisam ni setio onaj dan. Pogledaću baš šta se dešava sa pupoljcima.
Nemoj odma... sacekaj da ti pored svakog tog stabla nikne barem jedan novoizrasli lastar. kada ti novoizrasli dostignu barem 10 cm.... onda krati te stare posadjene!!!Jesenas sam posadio malinu fertodi. Da li trebam stabla koja vire iz zemlje da skratim do zemlje?
Jesenas sam posadio malinu fertodi. Da li trebam stabla koja vire iz zemlje da skratim do zemlje?
pokušajnekomalatkomdaobradišzemljuokonekolikosadnica,moždasudubokoposađene.Akovidišdasukrenuliilijetvrdapokoricamorašgrabuljamametalnimdarazbijašto.Aakojedubokoposađenomorašdaskinešslojzemlje.neradimiespacenatastaturi,neznamzašto.Da li je nekom krenuo da izlazi fertodi iz zemlje? Meni jos nije pa se brinem. Upitanju je ovogodisnji zasad
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
pokušajnekomalatkomdaobradišzemljuokonekolikosadnica,moždasudubokoposađene.Akovidišdasukrenuliilijetvrdapokoricamorašgrabuljamametalnimdarazbijašto.Aakojedubokoposađenomorašdaskinešslojzemlje.neradimiespacenatastaturi,neznamzašto.