emigrant
Član
Samo što nema više ko da okopava.Vraćaju poljoprivredu na fabrička podešavanja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo što nema više ko da okopava.Vraćaju poljoprivredu na fabrička podešavanja
bome, jedan od boljih i ucinkovitijih herbicida,a nije ni bio toliko skup u odnosu na druge i, mislim da sam ga prosle godine platio 40e/kg...ja sam koristio mistral i sa 0,2-0,25 kg/ha izmedu sjetve i nicanja, + korekcija sa corumom 0,8 l/ha (vecinom split aplikacija isao 0,4+0,4l/ha) i cista njiva kao suza....Kod nas ukinut metribuzin. Još ga 2025. g možemo koristiti i gotovo.
dosta njih koji su se vodili tom logikom, kao bratić npr platili su debele kazne tak da ta opcija vec 5-6g ne pada nikom na pamet ..kad istekne dozvola za prodaju ide dozvola za potrošnju zaliha, a obično je 2-3mj nakon zabrane prodaje, eh onda kreće darmar...meni su banuli tako par puta iznenadaNakupuj dok nude metribuzina.
'daju' samo na papiru....evo npr za 2023 u okolici mene sto pricam s ljudima prosjek poticaja vecini je za 2023 od 80-180e/ha, a krenuli su s isplatama za 2024 tak da sto smo dobili za 2023 to je to...meni mislim da za 2023 ispalo 109e/ha i puta 25ha i mislim da sam toliko dao i za gorivo sve skupa u 2023.sa jedne strane daju podsticaje za nove traktore a sa druge ukidaju hemiju....zanimljiva situacija
ApoloŠta je dobro od ns soje.trba mi 0 ili 0-1
Dostupni su Galina,altis viseris,Apolo,pluribus
Sve su sorte odlicne kad imaju dovoljno rasporedjenih padavina!Šta je dobro od ns soje.trba mi 0 ili 0-1
Dostupni su Galina,altis viseris,Apolo,pluribus
Kod nas 1.35-1.45 +pdv kila ovisi o sortikoje su cijene zna li se