Bi, kada bi se ti pitao. A ja ti želim da ti se to ostvari.Ja cu moju,sutra,prekosutra ospartati,i deo suncokreta i kukuruza,njih mislim da necu sve spartati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Bi, kada bi se ti pitao. A ja ti želim da ti se to ostvari.Ja cu moju,sutra,prekosutra ospartati,i deo suncokreta i kukuruza,njih mislim da necu sve spartati.
Nisi upravu. Tvrdim. Kod nas se 2,4D u soji koristi duže od 10 godina.Ali opet nebi trebalo bar 10 do 15 dana prije sjetve , ne kasnije .
Belaj bude ako padne kisa pred ili oko klijanja pa se spusti do klice.
Koristio si Maton isto kao i @baderljica odmah posle setve?Sa matonom nema problema. Ako se nekad pokazalo to je ovog proleća.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Nisam radio eksperiment na količinu. Da li si siguran da je koristio Maton u suncukretu ? Drugar sada radi eksperiment sa preparatima za suncokret u soji. To može svako da odvoji 1 m² i malo truda.Koristio si Maton isto kao i @baderljica odmah posle setve?
Pitanje za obojicu do koje kolicine Matona sme da se koristi u soji posle setve a pre nicanja?
Znam samo da su ranije kod nas neki probali raditi u suncokretu pre setve i desio se cist kolaps, haos!
Tako sam i ja mislio ali sam ispao glup.Ako ide total sta ce 2,4d?
Mozda total nedeluje na gorusicu pa da je dotuce maton![]()
A jagodnjak i slično ?Najviše zbog palamide. Barem ja. 2 litre totala po jutru neće odneti palamidu.
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока