Soja 2023

Kako su krenuli ovi iz društava za zaštitu životinja nama će za borbu protiv golubova ostati samo mogućnost da postanemo sokolari.Al ima to i dobru stranu,soko se za ozbiljne novce može prodati na bliski istok. ;)

Kod nas se cudno izdesavalo sa golubovima prije godina . Odjednom su nestali , tacnije nisu nestali nego kao da se grupisali . Sad ih u cijelom selu nema , uopste al na 2 ili 3 kuce su stotine na krovu . I to samo tu vec par godina ?

Soja što su zečevi pojeli prvi par pravih listova a ostavili kotiledone, počela je da tera dve troliske odjednom.

Mani se Momo priče, ogadićeš nam pečenje, a dolazi vreme seoskih slava, svadbi...
Drugo su žuti, ima ih 1,4 milijarde pa treba to sve nahraniti, zato i ne biraju. Seti se ratova i na ovim bogatijim terenima, pa se jela kora od drveta...

Imam sirka u soji, poprilično. Da li prvo ići prvi split širokolisnih ili sirak prvo?

Prvo sirak,tj. gađaj one korove koji su ti veći i ima ih više.
Ja sam juče obrij'o sirak u soji u punoj dozi,a sutra ću pola doze za širokolisne jer ih nema puno i mali su.
Dubinsko je odradilo odličan posao.

5846a7d54a758936dca02dd6c321c005.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ostalo mi je Coruma-a za prvi split, i Harmony-ja za oba splita. Da li bih mogao da uradim prvi split Corum+ Harmony a drugi sam da pravim svoj Corum i da dodam Harmony?

Nazad
Vrh