Bubu
Član
Imam ga ja samo što ga još nisam skinuo. Led ga je omlatio fest tako da rezultat neće biti merodavan.Jel neko imao ove godine Hogar novosadski.... Kako se pokazao interesuje me?
Послато са Redmi Note 8 Pro помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imam ga ja samo što ga još nisam skinuo. Led ga je omlatio fest tako da rezultat neće biti merodavan.Jel neko imao ove godine Hogar novosadski.... Kako se pokazao interesuje me?
Imamo ga mi vec par godina...dobar je.Jel neko imao ove godine Hogar novosadski.... Kako se pokazao interesuje me?
Posejao sam ja za probu ove godine.Jel neko imao ove godine Hogar novosadski.... Kako se pokazao interesuje me?
Sorta kukuruza i vreme setve ?Isto i kod mene. Danas završena soja, 320 kg/kj, Wendy. Pre kiša sam skinuo Kraljicu i Rubin, prosek 570 kg/kj. Ukupni prosek je 430 kg/kj. Poseban problem je kereće grožđe koje je niklo nakon kiša, srećom tek je u fazi cvetanja pa neće baciti seme, ali je zabrinjavajuće koliko ga ima. Njive koje sam skidao pre kiša nisu imale ništa od korova u vršidbi, sad se zelene od kerećeg grožđa. Prvi put od kako sejem soju nisam ostavio ni zrno za seme. Uz sve to neko mi je još mazno 3 kj slame... Uz prosek kukuruza od 2500 kg/kj (samo te dve kulture sam imao) - godina za ne ponovila se!
Bas toliko?Jel citas ti forum pazljivo?I mi isto cekamo Bozic da sazri pa cemo krenuti u specijalnoj nevidjenoj do sad akcij. 80% nazovimo je soje nije skinuto u ataru. Ko kosi vise od 600 kg/kj naredni dan ne kosi jer je zauzet skakutanjem od srece!
Jeste i to ko u bajci.Da li je kerece grozdje izbacilo bobice?